Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Słówka, sprośne słówka...

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie po prostu nie czytales jej bloga;-)

Czytałem,tylko jajki sobie robię hehe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię dać klapsa i przeklnąć sobie podczas igraszek, ale też uwielbiam jak kobieta bluzga i głośno jęczy domagając się mocniejszych wrażeń;-) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani tez musi być wulgarna, choć troche.

Ja czasami jestem, czasami mniej ale ogólnie lubie to.

Ciekawe co po takich jazdach mówią o nas sąsiedzi bo ja ich jeszcze nie słyszałem:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie Pani musi albo też być wulgarna albo ewidentnie pokazać ze jest w pełni posłuszna i słucha słów które na nią działają

nie może jedna osoba tylko mówić bo bedzie śmiesznie.

Uwielbiam jak kobiety sa wulgarne w łóżku.

A co do posuwania się dalej to lekkie poniżenie klapsami czy otwarta ręka w buzie tez nawiązuje do atmosfery

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie może jedna osoba tylko mówić bo bedzie śmiesznie.

Niekoniecznie. Pani może być np. zakneblowana. ;)

A co do posuwania się dalej to lekkie poniżenie klapsami czy otwarta ręka w buzie tez nawiązuje do atmosfery

Po jednej z akcji miałam piękne lajpo. A strzał wcale nie był mocny. Za to pechowo trafiony - w naczynie krwionośne. Dżizas, jak ja wyglądałam! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, ja miałam taki ślad na szczęce, ze musiałam wszystkim mówić ze mąż mnie bije. Wtedy nikt mi nie wierzy , hehe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oryginalna metoda na ciekawskich! ;)

Mojego nawet próbowali podejrzewać, ale jest wyjątkowo spokojnym człowiekiem, więc chyba nikt w to by jednak nie uwierzył. :roll:

No ale lajpa nie dało się zamaskować makijażem, więc wyglądałam dość oryginalnie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale lajpa nie dało się zamaskować makijażem, więc wyglądałam dość oryginalnie. :)

w tej sytuacji pozostaje tylko nabić drugiego na tej samej wysokości ale po drugiej stronie

jestem przekonany że nikt by wtedy nie zauważył

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo wątpię, Yayamiosufit. ;)

A ja lubię w wieeeele miejsc. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...