Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Słówka, sprośne słówka...

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbować zawsze można. Jak się nie spodoba - nie ma przymusu. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprośne słówka wypowiedziane w odpowiednim momencie, mogą stać się dodatkowym podniecającym bodźcem w łóżkowych zabawach.

Jak najbardziej dodają pikanterii. Wypowiedziane przez dominującego, pewnego siebie samca lub hot wife skutecznie podnoszą temperaturę panującą w sexie.

Dodatkowo wypowiedziane w kierunku rogacza zarówno przez bulla, jak i jego kobietę, poniżają tego bez reszty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żonka mówi do mnie czasami podczas stosunku " pieprz mnie mocniej dalej zerżnij mnie porządnie " chciałbym kiedyś usłyszeć jak mówi to do innego faceta

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, zauważyłam. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kilka lat temu mój kolega opowiadał o przygorzie z dziewczyną,

kiedy podczas miłosnych uniesień jego rozochocona Pani kazała do siebie brzydko mówić,

on bez zastanowienia wyjechał do niej z owymi słowy: "Ty Kurwo !"

w ciągu kilku sekund dostał w gębe i tak sie skończyła zabawa w niegrzecznych kochanków :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony czy na takiej płaszczyżnie jedno słowo wypowiedziane nie tak może przekreślić resztę uniesień tego spotkania?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niemniej jednak nie akceptuję słów, które mają w ogólności pejoratywny wydźwięk np.:suka,szmata,dziwka.

ilciu--to naprawdę może być afrodyzjakiem :)

Ja lubię jak kobieta wyzywa mnie od ..........uff,nawet nie cytuje :)

Cholernie mnie to kręci w łóżku i tylko w łóżku,poza jest nie dopuszczalne :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:) i dobrze że każdy lubi co innego bo nie jest nudno. Trochę mnie przyznaję teraz zaciekawiło to jakich słów używają inni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jurysto, kobiety już tak mają (w każdym razie bardzo często) - jeden fałszywy ruch i nastrój pryska. A jak jest po nastroju, to już bzykać się nie chce, przynajmniej nie z tym, który nastrój zepsuł. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...