Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Słówka, sprośne słówka...

Rekomendowane odpowiedzi

:):mlotek::hit: Jasna cholera, o tym nie pomyślałem. Zouza nie urywasz? no powiedz, że nie urywasz :):D :D :D

Dako, nie urywam. Co najwyżej mogę troszkę przygryźć. :D :D

BeaTom, jest ok. i ostrzej jest ok., i w ogóle jest ok. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wolałaby na mrrrrrrrr... miaaaaaauuuuu... mrrrrrrrrrr... :mlotek:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat szeroki jak większość w seksie. Indywidualizm jest tu ogromny.

Spotkałem kobiety które mogłem nazywać ku..ą ale za szmatę mogły się obrazić. Podejście jest tak różne jak różni są ludzie na ziemi :evil:

Myślę, że warto ustalić jak można mówić a jak nie można lub testować powoli przesuwając granicę wulgarności i obserwując reakcję.

Granica bezpruderyjności i akceptacji jest tu inna u każdego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię naprawdę ostre słowa,ale tylko w seksie ... lubię słuchać,ale i mówić , prowokować nimi do ostrzejszej gry... :evil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie czasem rozbawia, gdy facet chce dla mnie być wulgarny, a jest to dla niego nienaturalne i tak też wychodzi. Czasem milczenie jest jednak złotem. :) No i kompletnie dekoncentruje mnie, gdy wszystkie wulgaryzmy są zdrobnieniami - mogę dostać ataku śmiechu. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię , byle partner nie kończył jedynie na słowach :-)

Lubię tez odrobine przemocy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię tez odrobine przemocy :roll:

A ja zawsze myślałem,że jesteś nieśmiałą,delikatną kruszynką,która lubi romantyzm i telenowele :);):roll:
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie po prostu nie czytales jej bloga;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...