Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Słówka, sprośne słówka...

Rekomendowane odpowiedzi

wypowiedziane w odpowienim momencie dodają pikanterii,

to niezbędne przyprawy na udana konsumpcję

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię i mówić, i słuchać. Zwłaszcza to drugie. :) Samych słów nie przytoczę, wspomnę tylko, że lubię naprawdę wulgarnie. :) :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo! :)

Podaj przykład - potwierdzę lub zaprzeczę! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O w mordę jeża, puusto w głowie. To moze tak 1:ruchaj mnie mocno,

2 Nie gadaj tylko ostro pierdol, 3 rżnij ostro, 4 wal głęboko. Czy lubisz może słowa które wprowadzaja element dominacji badź poniżenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lewmenie, to nie takie znowu ostre. :) Punkt 4 by mnie rozśmieszył, jak samo słowo "walić" w sytuacji seksualnej. No i jeszcze uwaga - podałeś przykłady tego, co mogłabym mówić ja. :)

Lubię. Wyłącznie w seksie. Panowie o tym zapominają zbyt często. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że dopuszczasz to tylko w seksie. Ja natomiast stwierdziłem przed chwilą, że nie lubię za dużo gadać wole ostro chwycić, mocno przycisnąć, ewentualnie wyrazić gestami ostrzejszy seks.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo tu nie chodzi o to, by za dużo gadać. Trzeba czuć TEN moment kiedy dobrze jest siarczyście bluzgnąć, by podniecenie rozpoczęło się od trzęsienia ziemi i potem nieustannie narastało. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to byc fajne, niestety jak Zauważyłas nie mam w tym temacie doświadczenia bo moja Luba nie toleruje w seksie i poza nim. Wiąchę co prawda potrafię puscić,kilka lat w wojsku zrobiło swoje. Coraz bardziej zaczyna mnie kręcić taka ostrzejsza zabawa, gdy czytam Twoje wypowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...