Skocz do zawartości
spicy_couple

Spanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze mnie zastanawiało, jak wygląda kwestia zasypiania, gdy wszyscy są już usatysfakcjonowani. Czy zdarzyło wam się spać we trójkę w jednym łóżku? Czy bull zawsze ma osobne miejsce do spania? A może po wszystkim po prostu wychodzi i kończycie spotkanie? Czy razem przytulacie się do hotki?

Mam jeszcze więcej pytań, ale te wydają mi się kluczowe. Niby to drobnostki, ale mam wrażenie, że ten moment jest pomijany – nikt nie mówi o tym, co dzieje się na końcu, gdy emocje i nie tylko one opadną...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że to jest kwestia indywidualna zależna od preferencji całej trójki (i wielkości łóżka 😉). U nas akurat spotkania w trójkę nie są całonocne ale gdyby były pewnie spalibyśmy wszyscy razem

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w momencie kiedy śpię, to śpię. Nie przytulam się, lubię mieć swoją przestrzeń. Choć zdarzyło się spać w jednym łóżku razem żoną i kochankiem, czy hotką/parą gdy ja występowałem w roli kochanka. I tak jak napisał @Wichura jest to indywidualna kwestia. W zależności od tego co kto lubi, i czego oczekuje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Daawno już nie zdarzyło nam się spać we troje. 15 lat zaraz będzie... Pewnie byłoby to wykonalne, ale pod pewnymi warunkami tj.: łóżko min. 180cm szerokości i min. 2 lub 3 kołdry.

Z drugiej strony część par na pewno będzie chciała na świeżo podyskutować o tym co się właśnie wydarzyło lub też bzykać się namiętnie w ramach "reclaim sex" i pewnie chcieliby aby kochanek miał wtedy nie tylko własne łóżko, ale wręcz osobny pokój.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, MyslećPoSwojemu pisze:

Fantazje fantazjami, ale bądźmy realistami- wszystko zależy kto i jak głośno chrapie. ;)

Przecież można użyć zatyczek do uszu z czego zawsze korzystam, gdy nie śpię sama. Polecam 

A w temacie.

Zdarza mi się zasypiać w łóżku we trójkę, gdy już niby "po wszystkim". Preferuję to tylko z tymi wyjątkowymi osobami. W innych przypadkach grzecznie wypraszamy tę trzecią osobę. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...