Skocz do zawartości
spicy_couple

Podwójna penetracja

Rekomendowane odpowiedzi

Temat DP jest wymagający i dla Pani i dla Panów. 

Dużo rzeczy na raz musi pójść dobrze. 

Dobór pozycji i ich przetestowanie też chwilę trwa i wymaga cierpliwości od całej trójki. Coś nie wychodzi zaraz podniecenie spada i facetowi opadnie albo kobiecie się cierpliwość skończy. 

A przy wyborze pozycji niestety ma znaczenie jaki rozmiar sprzętu mają panowie ale też i ogólnie sylwetka - jednak osoby szczupłe mają łatwiej zmieścić się razem obok siebie tak żeby wszystkim było dobrze. 

O rzeczy tak oczywistej  jak to że będziesz dotykał drugiego faceta nie ma co wspominać ale jednak czasem panowie o tym zapominają. 

Więc no trzeba próbować dojść do wprawy i sprawdzić czy to dla was. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.03.2025 o 11:16, spicy_couple pisze:

Zawsze fascynowała mnie wizja dzielenia się nią z dwóch stron,  w jedną lub dwie dziurki. To poczucie, że troje ludzi jednocześnie odczuwa bliskość, jest zaangażowanych, połączonych i wzajemnie się czuje. Każdy ruch, ocieranie, ciepło i dźwięki, aż po finał – jęki, spazmy i wspólną ekstazę. Cudowna wizja, która na ten moment pozostaje jedynie fantazją, niestety. 

też w przyszłości mamy takie plany ale wtedy wiadomo szczupły kochanek . kamagra 100 musi lecieć koniecznie żeby fiuty stały jak pręty przez kilka godzin a nie że jeden opada i wypada i tak na zmianę . Jak robić coś to dopilnować każdą kwestię tak aby było „idealnie” . 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, btwxpt pisze:

Jak robić coś to dopilnować każdą kwestię tak aby było „idealnie

Takie myślenie właśnie często kończy sie frustracją. Możecie próbować dopilnować wszystko a i tak coś wyjdzie nie tak. Więcej luzu a bedzie lepiej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, MCarion pisze:

Takie myślenie właśnie często kończy sie frustracją. Możecie próbować dopilnować wszystko a i tak coś wyjdzie nie tak. Więcej luzu a bedzie lepiej

Skąd wiesz czym się u mnie kończą i czy mam luz ?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, MCarion pisze:

Popieram. 

Czasem mam ochotę na tę konfigurację. Obecnie nie jest to planowane. Ot, nachodzi mnie ochota i płyniemy. 

Raz tylko wcześniej to planowaliśmy. Ja specjalnie się nastrajałam, panowie też starali się by było wszystko idealnie i... nic z tego nie wyszło. Ja dostałam blokady i musieliśmy zrobić przerwę w zabawie, bo mnie cały klimat i podniecanie opuściły. 

8 godzin temu, btwxpt pisze:

Skąd wiesz czym się u mnie kończą i czy mam luz ?  

Z luzem jak widać masz problem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Dragonfly pisze:

Popieram. 

Czasem mam ochotę na tę konfigurację. Nigdy nie jest to planowane. Ot, nachodzi mnie ochota i płyniemy. 

Raz tylko wcześniej to planowaliśmy. Ja specjalnie się nastrajałam, panowie też starali się by, było wszystko idealnie i... nic z tego nie wyszło. Ja dostałam blokady i musieliśmy zrobić przerwę w zabawie, bo mnie cały klimat i podniecanie opuściły. 

Z luzem jak widać masz problem. 

Po czym to wnioskujesz , wnioskujecie ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, btwxpt pisze:

Po czym to wnioskujesz , wnioskujecie ? 

Trochę po tym jak reagujesz pasywno agresywanie na te wpisy, 

29 minut temu, Dragonfly pisze:

Raz tylko wcześniej to planowaliśmy. Ja specjalnie się nastrajałam, panowie też starali się by, było wszystko idealnie i... nic z tego nie wyszło. Ja dostałam blokady i musieliśmy zrobić przerwę w zabawie, bo mnie cały klimat i podniecanie opuściły. 

Taaak też takie coś przerabialiśmy. i DP wychodziło częściej właśnie spontanicznie niż to długo rozmyślane i planowane. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...