Skocz do zawartości
spicy_couple

Szukamy mężczyzny z górską pasją :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy parą, która właśnie wkracza w nowy rozdział swojego życia i chcemy, żebyś stał się jego częścią. Ja mam 30 lat, a moja kobieta 25. Szukamy mężczyzny w wieku 25-36 lat, wysportowanego, zadbanego, z zarostem lub brodą. Ważniejsze od doświadczenia w tego typu relacjach są dla nas charyzma, inteligencja i umiejętność prowadzenia fascynujących rozmów. Jeśli jesteś ekstrawertykiem, który potrafi rozkręcić atmosferę – masz u nas duży plus!

Kogo szukamy?

✔ Mężczyzny z pasją do gór – doświadczenie w zdobywaniu szczytów (tych dosłownych i metaforycznych 😈) to ogromny atut.
✔ Faceta, który ceni grę wstępną i rozmowy – moja hotka jest sapioseksualna, więc inteligencja i błyskotliwość mogą być Twoją największą bronią.
✔ Osoby zadbanej, atrakcyjnej i pewnej siebie – lubimy styl i klasę, a przyciąganie zaczyna się już od pierwszego wrażenia.
✔ Kogoś bez bogatego doświadczenia seksualnego – dla nas liczy się świeżość tej przygody i wspólne odkrywanie nowej dynamiki.
✔ Faceta o centrowych poglądach – dobrze byłoby mieć podobne spojrzenie na świat.
✔ Kogoś, kto ma ochotę spotkać się najpierw na kawę w Krakowie – chcemy się poznać i sprawdzić, czy nadajemy na tych samych falach.

Co możemy Ci zaoferować?

🔥 Relację opartą na autentycznej chemii, emocjach i wzajemnym zaufaniu.
🔥 Spełnienie pikantnych fantazji, ale bez pośpiechu – liczy się dla nas atmosfera i napięcie budowane w odpowiedni sposób.
🔥 Możliwość zostania przyjacielem rodziny – jeśli wszystko się ułoży, chciałbym móc Ci zaufać na tyle, byście mogli wspólnie wyruszać w górskie przygody.
🔥 Spotkania na poziomie – z klasą, inteligencją i nutą subtelnej gry.
🔥 Długoterminową relację – nie interesują nas jednorazowe przygody, chcemy stworzyć dynamiczny i wartościowy układ.

Jeśli czujesz, że to coś dla Ciebie – napisz. Może być to początek czegoś naprawdę ekscytującego

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...