Skocz do zawartości
666moon

Szczucie przyszłego Bulla

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o szczucie nieświadomego jeszcze Bulla np zostawianiem bielizny hotki na widoku np.w.łazience podczas odwiedzin .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu to ma służyć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzenie czy znajomy nadaje się na bulla

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. chcesz zostawić np bieliznę żony i co dalej...? Jak to ma sprawdzić czy nadaje się na bulla? Pod jakim kątem? Na jakie "cechy" miałby to być test?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, 666moon pisze:

Sprawdzenie czy znajomy nadaje się na bulla

Jesli chodzi o bieliznę żony 😅, nie jest to najlepszy sposób, by określać, czy ktoś nadaje się na bulla - bielizna stworzona jest w trochę innym celu ? 🤔

Bycie Byczkiem, to temat, który dotyczy całkowicie innych zasad i norm, opartych na zaufaniu i wzajemnym szacunku a takie " zastawianie pułapek" w mojej ocenie nie ma z tym nic wspólnego. Jeśli masz na myśli ocenę w kontekście „cech” bulla, to nie tędy droga.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Szczucie" jakie bym akceptował jako przyszły kochanek to raczej kuszenie przez Hotkę. Zaczęcie przez nią gry, do której mógłbym dołączyć bądź nie. Seksowny strój, ładne wypięta niby podnosząc coś, guziczek nie zapięty powiększający dekolt, uśmiechy, spojrzenia, "przypadkowe" mizianie czy ocieranie. 

Myślę, że takie zachowanie bardziej podziała na przyszłego kochanka i istnieje większa szansa, że dołączy do gry niż znalezienie bielizny (nawet najbardziej seksowniej) na pralce. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, mywyoni1984 pisze:

"Szczucie" jakie bym akceptował jako przyszły kochanek to raczej kuszenie przez Hotkę. Zaczęcie przez nią gry, do której mógłbym dołączyć bądź nie. Seksowny strój, ładne wypięta niby podnosząc coś, guziczek nie zapięty powiększający dekolt, uśmiechy, spojrzenia, "przypadkowe" mizianie czy ocieranie.

Pewnie wyjdę na marudę, ale nieraz kobiety się tak przy mnie zachowywały i mi się to nie podobało. Starałem się być lojalny w stosunku co do partnerów i dlatego takie kokietowanie, uważając że partner o niczym nie wie, nie było przeze mnie mile widziane, ale też nie było problemem. Chyba nigdy na to pozytywnie nie zareagowałem. Tylko to nie było jawne. Gdyby było jawne, partner by to widział, akceptował, to by to znacząco zmieniało postać sprawy. Wtedy bym się upewnił delikatnie słownie, czy o to chodzi. Może tą drogą warto iść, o ile to nie było na myśli. Natomiast wiele razy spotykałem się z różnymi jawnymi podtekstami, co mogło nadawać kierunek dalszym relacjom i otwierało drogę do czegoś więcej. Osobiście uważam, że najlepiej starać się tak poprowadzić rozmowę, aby szła w określonych kierunkach, ale z drugiej strony też żeby nie była natarczywa. Jak to wypali, to można myśleć o czymś więcej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.03.2025 o 22:09, 666moon pisze:

Co sądzicie o szczucie nieświadomego jeszcze Bulla np zostawianiem bielizny hotki na widoku np.w.łazience podczas odwiedzin .

To zależy od stopnia czystości bielizny. Brudną bielizną można szczucie zepsuć🙃

A tak bardziej serio to słowo szczucie w  kontekście przez ciebie opisanym dla mnie brzmi co najmniej  dziwnie. Zakładam, że kochanek/bull to nie pies, aby wabić go na ślad zapachowy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Janek12 pisze:

Tylko to nie było jawne. Gdyby było jawne, partner by to widział, akceptował, to by to znacząco zmieniało postać sprawy. Wtedy bym się upewnił delikatnie słownie, czy o to chodzi. Może tą drogą warto iść, o ile to nie było na myśli

Przyjąłem, że Hotka z mężem razem są i te zachowania on widzi. Zawsze przy takich sygnałach przy okazji odpowiedzi i wejścia do gry w pełni dodać rozmowę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...