Skocz do zawartości
parazhotwife

Wyśmiewanie małego przez Żonę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio zaczęło mnie kręcić to jak Żona porównuje mojego penisa do swoich zabawek lub sprzętów Byków z filmów . W sumie mam jakieś 16 cm dosyć cienki . Mamy stałego kochanka Żona miała kilku partnerów seksualnych i mówi że mam najmniejszego . Czy tylko jak tak mam , a może ktoś z was ma podobni ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by było jakbyś zobaczył różnice z bliska w jej rękach dwa ,twój i jego .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że Cię to kręci ale muszę "sprzedać" Ci inną prawdę 😅🤣

W świecie motoryzacji są i wielkie ciężarówki i zwinne sportowe auta – ale to te drugie częściej wygrywają wyścigi. 🤣 Może nie masz tira, ale kto powiedział, że Twoja specjalność to nie szybkie manewry i dynamiczna jazda? 🙂 A poza tym, skoro Żona wciąż chętnie testuje Twój model, choćby po przez porównanie, to chyba jednak masz coś, czego te inne „sprzęty byków” nie oferują 🍻🍻

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona już od dłuższego czasu tak robi. Kiedyś dla zabawy zmieżyliśmy długość i wyszło 11cm. Tak naprawdę to moj mały penis jest tak jakby 'głównym powodem' do zabawy z innymi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo już zabaw seksualnych przerobiliśmy , jesteśmy ze soba już ponad 18 lat a nadal czujemy do siebie pociąg.  Co do wielkości sprzętu  uważam że mam przeciętnego średniaka 🤣 aczkolwiek z tego co mówi to do orgazmu doprowadzam ją tylko ja . Wiadomo pewnie dużo czynników ma na to wpływ . Powiem ze nawet brakuje mi zobaczyć Ja po orgazmie z kochankiem . Czasami mówiła że było blisko ale coś zabrakło .  Życie trzeba sobie urozmaicić ,  znam nie jedną parę która po ułamku naszego starzu seks traktuje jako obowiązek 😀 trzeba być otwartym i szukać pozytywnych emocji . A nie siedzieć w tych poglądach gdzie ludzie jedną nowość wiedzą w zdradzie nie kontrolowanej 🤣

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...