Skocz do zawartości
LauAndKar

Lepszy seks 😁

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć rogaci koledzy, 

Czy wy też tak macie że od kiedy żona została hotką i regularnie spotyka się z kochankiem wasze życie seksualne poprawiło się ? Mam na myśli to że mam lepsze erekcje i ogólnie wydaje mi się że żona kręci mnie jak przy początkach związku 😁

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To z reguły tak właśnie działa, przynajmniej przez pewien czas. Podobnie zresztą jak wszystkie inne formy urozmaicania pożycia, eksperymentów na które mają ochotę obie strony itd 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnoszę wrażenie, że odkąd żona spróbowała seksu z innymi, nasza relacja stała się bardziej otwarta i szczera. Łatwiej jest nam bez wstydu mówić o swoich uczuciach, pragnieniach i fantazjach. Nasze zbliżenia celebrujemy bardziej za to, czym są, a nie tym, czym mogłyby być „gdyby”. Paradoksalnie odnoszę wrażenie, że ufamy sobie bardziej.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W skrócie to zgadzam się z tym co napisał @Wichura.

Znalazłem moją starą wypowiedź na podobne, ale szersze pytanie dotyczące ewolucji jaką przeszliśmy przez cuckold i podtrzymuję to co tam napisałem: "Coś jak by się człowiek znowu zakochał".

Ogólnie polecam cały wątek: 

PS.

Właśnie się zorientowałem, że moja odpowiedź w tamtym wątku za chwilę będzie miała 10 lat... Ale chyba bym nic w niej nie zmieniał :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@pushek Fajnie napisane!

6 minut temu, pushek pisze:

W skrócie to zgadzam się z tym co napisał @Wichura.

Znalazłem moją starą wypowiedź na podobne, ale szersze pytanie dotyczące ewolucji jaką przeszliśmy przez cuckold i podtrzymuję to co tam napisałem: "Coś jak by się człowiek znowu zakochał".

Ogólnie polecam cały wątek: 

PS.

Właśnie się zorientowałem, że moja odpowiedź w tamtym wątku za chwilę będzie miała 10 lat... Ale chyba bym nic w niej nie zmieniał :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie tak. Nasz sex przed zabawą w Cuckold (8lat temu) a dziś to całkiem inna sprawa. Kiedyś byliśmy trochę zamknięci w swoich sztucznych ramach. Z czasem spotykania z bullem spowodowały że lód popuszczał by na dziś nie było tematów tabu. Mocno czerpiemy z radości z sexu (mamy już 42 lata) i jest on zdecydowanie bardziej ekscytujący niż na samym początku. Jest masa elementów o których na samym wstępie nie mieliśmy odwagi myśleć czy też proponować. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. U nas samo fantazjowanie już zamieniło seks na bardziej namiętny. A już po spełnieniu fantazji zaczeliśmy się więcej całować, przytulać, dotykać. I to dosyć zauważalne było. Przy naszym pierwszym razie, przez okoła miesiąca teściowie u nas byli. Jak wychodziliśmy na pierwsze spotkanie, to informacja dla nich była że idziemy na kolację. Po dwóch dniach teściowa się pytała co się stało na tej kolacji, bo nas nie poznaje, gdyż wyglądamy jakbysmy się nie mogli od siebie oderwać :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odkąd opowiedziałem jej o swojej fantazji, która ona przyjęła z aprobatą cały czas chodzę podkręcony na maxa. Pierwsze dwie noce budziłem się z erekcją w nocy, bo głowa zaczęła błądzić przez sen. Dodatkowo co jakiś czas, kiedy jestem w niej to wymienimy 2-3 zdania o jakimś dodatkowym uczestniku to od razu czuje, że mam ochotę eksplodować 

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...