Skocz do zawartości
Spider1107

Tak z ciekawości

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy jeśli żona zdradziła mnie bez mojej zgody i wiedzy (miała kochanka przez kilka lat) a ja jej wybaczłem i zaakceptowałem tą sytuację, to czy jestem pełnoprawnym cuckoldowym rogaczem czy tylko rogaczem?  🤔

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold = zdrada kontrolowana. Jeżeli była to klasyczna zdrada o której na tamten moment nie wiedziałeś i nie dawałeś na nią zielonego światła to trudno nazwać to cuckoldem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.03.2025 o 19:58, Wichura pisze:

Cuckold = zdrada kontrolowana. Jeżeli była to klasyczna zdrada o której na tamten moment nie wiedziałeś i nie dawałeś na nią zielonego światła to trudno nazwać to cuckoldem

Pokaż więcej  

I wszystko jasne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.03.2025 o 18:52, Spider1107 pisze:

Zastanawiam się czy jeśli żona zdradziła mnie bez mojej zgody i wiedzy (miała kochanka przez kilka lat) a ja jej wybaczłem i zaakceptowałem tą sytuację, to czy jestem pełnoprawnym cuckoldowym rogaczem czy tylko rogaczem?  🤔

Pokaż więcej  

W klasycznym układzie cuckoldowym kluczowym elementem jest świadoma zgoda i akceptacja takiej relacji od samego początku. W Twojej sytuacji wygląda na to, że zostałeś postawiony przed faktem dokonanym, a dopiero potem zdecydowałeś się to zaakceptować. To duża różnica. Można powiedzieć, że stałeś się cuckoldem z konieczności, a nie z wyboru. Pytanie, czy ta różnica Cię nie uwiera? 🤔🤔🤔

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Pokaż więcej  

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Pokaż więcej  

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

Pokaż więcej  
  • Dodaj nową pozycję...