Skocz do zawartości
Chce.byc.cuckiem

Uzależnieni

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że tak. Jak każda rzecz na tym świecie może cię uzależnić tak i każda zabawa sexem (swingers, cuckold) może to spowodować. Ja jestem osobą uzależnioną. Na samym początku po zgodzie żony na spotkania wręcz maniakalną. Myślałem tylko o tym, ciągle szukałem kandydatów, szukałem informacji, naciskałem żonę na jak najczęstsze spotkania. Dziś nadal tym żyje ale być może z pozycji mojego wieku już jestem trochę spokojniejszą osobą. Oczywiście nic mi nie dalej takiej satysfakcji jak spotkania z bullem ale znam granice choć nie wyobrażam sobie byśmy skończyli z tym z dnia na dzień. 

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Black&White pisze:

Oczywiście że tak. Jak każda rzecz na tym świecie może cię uzależnić tak i każda zabawa sexem (swingers, cuckold) może to spowodować. Ja jestem osobą uzależnioną. Na samym początku po zgodzie żony na spotkania wręcz maniakalną. Myślałem tylko o tym, ciągle szukałem kandydatów, szukałem informacji, naciskałem żonę na jak najczęstsze spotkania. Dziś nadal tym żyje ale być może z pozycji mojego wieku już jestem trochę spokojniejszą osobą. Oczywiście nic mi nie dalej takiej satysfakcji jak spotkania z bullem ale znam granice choć nie wyobrażam sobie byśmy skończyli z tym z dnia na dzień. 

Dzięki za długą, wyczerpująca odpowiedz 😀

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że cuckold jest uzależniający! I to dla każdej ze stron – potwierdzam z własnego doświadczenia jako ten trzeci w tym całym równaniu.

Dla rogacza? Wiadomo – im więcej dostaje emocjonalnych i fizycznych „atrakcji”, tym bardziej chce kontynuacji tych doznań. To jak serial z niespodziewanymi zwrotami akcji, którego nie da się wyłączyć.

Dla pani? Cóż, kiedy raz odkryje przyjemność bycia adorowaną przez innego faceta na oczach swojego partnera, trudno wrócić do standardowego repertuaru. W końcu dlaczego wybierać jedno danie, skoro można mieć całe menu?

A dla kochanka? Też nie jest lekko! Wchodzisz raz do takiej gry i nagle zamiast standardowych randek masz pełen pakiet – adorację, emocje, a czasem nawet doping w tle. No i jak tu potem wrócić do „normalnych” układów, gdzie nie ma ani widowni, ani tej dodatkowej nutki pikanterii?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...