Skocz do zawartości
Mr. D

Kochanek czy przyjaciel domu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 
Tak jak w tytule zacząłem rozważać czy regularny kochanek powinien przyjechac zrobic swoja robote i po 3/4 godzinach pojechać, czy wolicie aby to był tzw przyjaciel domu, czyli poza łóżkiem jakies wspolne wyjscia, cos zjesc, grille planszówki etc?
Licze szczegolnie na wypowiedzi par w tym temacie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku bull jest tylko od sexu. Sam ma żonę, dzieci,‚pracę więc jego czas jest ograniczony. Spotykamy się tylko i wyłącznie w trójkę więc tym bardziej nie łatwo jest znaleźć termin do spotkań by pasował nam wszystkim. Myślę że całej trójce to jak najbardziej odpowiada. Interesuje nas tylko sex więc na tym się skupiamy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam 100% pewnosci ale moze za duzo ojca chrzestnego sie naogladalem, moze zostalem wychowany "po staremu" lecz nie pochwalam lecenia na dwa fronty bez wiedzy zony. A przechodząc do tematu to co prawda nie z parami a tylko z kobietami mialem pare fwb i zawsze rozpadlo sie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od osoby i osób. My mieliśmy/mamy i takie i takie relacje. Najfajniej jest dla nas gdy cała czwórka (my + kochanek/kochanka + partner(ka) kochanka/kochanki) wzajemnie się lubi i spędza czas na różne sposoby. Ciężko jest się jednej aż tak dobrze zgrać więc nie jest to u nas coś obowiązkowego czy coś czego za wszelką cenę szukamy

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę przyjaciela domu, Magda na odwrót - jest bardzo nieśmiała i wstydzi się poznawać bliżej nowe osoby.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas zawsze było tak że stały kochanek był również przyjacielem domu. 
Zdarzali się tacy bardziej "na raz" ale to jako dodatek. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze wiekszosc jest raczej tego samego zdania co i ja, czyli ze przyjaciel domu, co mnie cieszy

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy, czy jesteśmy  traktowani  jak serwis sprzątający – szybka, skuteczna robota i do widzenia – czy jak abonament premium z dodatkowymi funkcjami społecznymi. 

Opcja pierwsza to efektywność i brak zobowiązań, opcja druga – all-inclusive z integracją środowiskową.

Ile ludzi tyle spojrzeń na ten temat, która opcja lepsza ? Ta, która bardziej odpowiada zainteresowanym.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero jesteśmy na etapie wdrażania się w świat cuckoldu, ale mamy obie wizje przed oczami. Na wakacjach jednorazowa przygoda z kimś kogo więcej nie zobaczymy, ale będziemy ciepło wspominać. W kraju natomiast chcemy mieć przyjaciela z którym zawsze będzie można się spotkać w trójkę i robić to wszystko co z przyjaciółmi, plus coś bardziej gorącego. Dodatkowo chce mieć zaufanie, że mogę czasami moja kobietę wypuścić bezpiecznie z rąk i przejmie ją na 2-3 dni i zwróci wypoczętą i napaloną.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...