Skocz do zawartości
switch_angel

Od czasu do czasu coś tutaj zrobie

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ładnie. Jedynie zmieniłbym materiał liny 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Wichura pisze:

Jedynie zmieniłbym materiał liny 😉

Profesjonalista zawsze znajdzie jakąś uwagę (choć pewnie słusznie) ;) 

A tak serio, to czekam na więcej zabawy sznurkami, oby "od czasu do czasu" nie było za rzadko. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wichura pisze:

Wszystko ładnie. Jedynie zmieniłbym materiał liny 😉

A myślisz że na łódce mam liny jutowe :) wiąże tym co mam pod ręką 

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, switch_angel pisze:

A myślisz że na łódce mam liny jutowe :) wiąże tym co mam pod ręką 

Moja wiedza na temat żeglarstwa jest bardzo ograniczona ale z tego co kojarzę to jutowe akurat są wykorzystywane na łajbach. No chyba że były ale 30 lub 50 lat temu 😉

Z drugiej jednak strony jak miałbym być związany taką "surową"jutą to faktycznie wolę poli.

A z trzeciej to już nie moja wina że wypływasz w rejs nieprzygotowany i bez odpowiedniego wyposażenia 😝

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Wichura pisze:

No chyba że były ale 30 lub 50 lat temu 😉

Albo i 60 lat temu. Ja jutowych nigdy w mojej karierze nie widziałem.

Mam zatapialne, niezatapialne i dyneme w oplocie z pe (one są kolo 15 razy wytrzymalsze od lin stalowych) i są trzymane na czarną godzinę "aby coś sznurkiem związać "

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...