Skocz do zawartości
btwxpt

Jak to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć . Nie wiem czy to będzie pytanie lub pomocne wskazówki lub rady ale liczę na jakieś podpowiedzi .Jeszcze nie doświadczony w tym sporcie.

Bardzo mnie podnieca myśl, fantazja o której myślę że razem z innym facetem zrobiłbym mojej żonie podwójną penetracje. 
Chciałbym też widzieć jak jego cały kutas zanurza się w jej dziurkach.  Zobaczyć jak żona trzyma inne kutasa w ręku i go obciąga. I jak dostaje od nas kutasami po twarzy. 
Podniecają mnie te myśli bardzo. 

A całego smaku do tego dodaje to że żona lubi mojego mieć kutasa w dupie a w drugiej dziurce dildo.  Ostatnio jak mnie ujeżdżała przodem do mnie i wsadziłem jej dildo do buzi to ssała tak zachlanie piękny widok że aż eksplodowałem …

Czy też tak mieliście, macie ? Czy po spełnieniu takich fantazji był jakiś lepszy popęd, podniecenie ?   

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że ona wręcz marzy o podwójnej penetracji. Nie możesz o to jej poprostu zapytać ?  Pewnie wprost nie odpowie, może będzie się bać Twojej reakcji ale ... kropla drąży skałę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Kokosz pisze:

Wygląda na to, że ona wręcz marzy o podwójnej penetracji. Nie możesz o to jej poprostu zapytać ?  Pewnie wprost nie odpowie, może będzie się bać Twojej reakcji ale ... kropla drąży skałę. 

Pytałem 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U Nas było to tak, mnie kręciły filmy na dwie dziurki.  Oglądałem i z czasem pokazałem je żonie.  Z czasem zobaczyłem że kręci ją to coraz bardziej. Więc pomału zacząłem wspominać podczas sexu że chciałbym żeby dołączył do Nas drugi facet żeby zrealizować fantazję.  Trochę to trwało ale w końcu się zdecydowała. Cóż spotkaliśmy się z facetem a że akurat go znaliśmy to było łatwiej bo się bardzo nie krępowała. O ile sam sex w trójkę był zajebisty o tyle jeżeli chodzi o tak wymarzoną podwójną penetrację to jednak na filmach wydawało się to proste, w realu okazało się trudne.  Może brak doświadczenia, może stres spowodowały że ciężko było to zrobić tak w pełni.  Mieliśmy problemy żeby jakoś się zgrać i żeby to zagrało.  Owszem udało się wejść w nią razem ale spektakularne posówanie to nie było, trudno było się zgrać i zsynchronizować więc nie trwało to długo choć przyznam że podniecenie było potężne.  Na filmach wygląda to jednak całkiem łatwo.  Wydaje mi się że ważna jest tu długość penisów Panów bo wtedy jest łatwiej, my przeciętniaki hehe. Pomimo tego sam trójkąt był fantastyczny mimo tego nie udanego w sumie DP ale było wiele innych możliwości których spróbowaliśmy . Czy Nas to nakręciło, jak najbardziej. 

W Twoim przypadku widać że żonę to kręci,  poruszaj temat, włączaj czasem film i zobaczysz jej reakcję.  Ja po jakimś czasie zapytałem wprost czy zabawimy się z innym facetem i się zgodziła, ale trwało to jakieś 3-4 lata zanim przeszliśmy do konkretów.  Kropla drąży skałę to jest idealne stwierdzenie w tym przypadku. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.02.2025 o 22:00, btwxpt pisze:

Pytałem

A w normalnej rozmowie, nie podczas seksu też pytałeś? Bo to dwie zupełnie inne rzeczy

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...