Skocz do zawartości
LEMY

Może ktoś skorzysta z pomysłu

Rekomendowane odpowiedzi

Moja nowa pani nie bardzo była w te klimaty w przeciwieństwie do moich znajomych. Planowaliśmy wyjazd z ekipą na sylwestra i tam, jak na każdym wyjeździe jedna z partnerek obecnych panów jest „losowana” na wieczorną zabawę dla panów. I tu pojawił się problem bo moja luba nie grała jeszcze w takie klocki. Z pomocą przyszły inne panie i zapewniły mnie że z nią porozmawiają i na bank się zgodzi wziąć udział w losowaniu „no bo przecież nie jest powiedziane że wylosuje się ja”. Po zakwaterowaniu w pokojach moja pani udała się na zakupy z innymi paniami a po powrocie zabrała mnie na poważną rozmowę w trakcie której oznajmiła mi że takie tu są zabawy i ona nie wie co zrobić, że się źle czuje bo polubiła to towarzystwo, itp..

Powiedziałem jej, że jak chce spróbować to ja nie widzę przeszkód no bo faktycznie nie jest powiedziane "że zostanie wylosowana”. Wieczorem odbyło się wyjście na drinki celem rozluźnienia atmosfery, a po powrocie losowanie.

Panie losowały kulki z woreczka ta która wyjęła zieloną była „atrakcją wieczoru”, moja losowała jako ostatnia i oczywiście przegrała (potem się dowiedziałem że zielona kulka była w lodówce więc losujące panie nie wybierały tej zimnej 😂 )

Dodam tylko że moja luba sprawdziła się rewelacyjnie!!

• Lubię 4
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, LEMY pisze:

Moja nowa pani nie bardzo była w te klimaty w przeciwieństwie do moich znajomych. Planowaliśmy wyjazd z ekipą na sylwestra i tam, jak na każdym wyjeździe jedna z partnerek obecnych panów jest „losowana” na wieczorną zabawę dla panów. I tu pojawił się problem bo moja luba nie grała jeszcze w takie klocki. Z pomocą przyszły inne panie i zapewniły mnie że z nią porozmawiają i na bank się zgodzi wziąć udział w losowaniu „no bo przecież nie jest powiedziane że wylosuje się ja”. Po zakwaterowaniu w pokojach moja pani udała się na zakupy z innymi paniami a po powrocie zabrała mnie na poważną rozmowę w trakcie której oznajmiła mi że takie tu są zabawy i ona nie wie co zrobić, że się źle czuje bo polubiła to towarzystwo, itp..

Powiedziałem jej, że jak chce spróbować to ja nie widzę przeszkód no bo faktycznie nie jest powiedziane "że zostanie wylosowana”. Wieczorem odbyło się wyjście na drinki celem rozluźnienia atmosfery, a po powrocie losowanie.

Panie losowały kulki z woreczka ta która wyjęła zieloną była „atrakcją wieczoru”, moja losowała jako ostatnia i oczywiście przegrała (potem się dowiedziałem że zielona kulka była w lodówce więc losujące panie nie wybierały tej zimnej 😂 )

Dodam tylko że moja luba sprawdziła się rewelacyjnie!!

Napiszesz coś więcej, jak się sprawiła? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj to by wyszło opowiadanie :) ale reklamacji nie składali

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj, nie daj się prosić...😆

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To moze byc fajne opowiadanie. Jak kiedys sie zdecydjujesz to podeslij link

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak ale nie potrafię pisać opowiadań :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, LEMY pisze:

Może i tak ale nie potrafię pisać opowiadań :)

Na wstępie bardzo dobrze Ci poszło. Nie zostawiaj nas więc w niepewności;) Jesteśmy bardzo ciekawi - otworzyłeś temat i zostawiłeś nas bez "dopowiedzenia" 😀 

Jeśli nie chcesz pisać elaboratów, to napisz choć proszę w skrócie, co się działo (może w częściach?) ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej to wszystko nie bardzo idzie mi pisanie a tu jest całość :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...