Skocz do zawartości
madmax199

Prezent na urodziny dla Bulla od rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Moja hotka poinformowała mnie niedawno, że pod koniec lutego będą urodziny jej kochanka i myśli nad prezentem. 

To będzie prezent od niej dla niego... 

Pomyślałem sobie, że może rogacz też powinien coś bullowi sprezentować... tylko co? macie jakieś pomysły?:>

Sprawę utrudnia nieco fakt, że on nie wie, że ja wiem, że on ją regularnie posuwa (historię opisuje w Historiach prawdziwych) - ale poznałem go na zoorganizowanym przez moją żone 'trójkącie'.

Zatem - macie jakieś pomysły czym można go obdarować, za to, że tak dobrze zaspokaja moją małżonkę? 
wiadomo, nie dam mu tego mówiąc, ze masz tutaj prezent, raczej chodzi o coś takiego, że to w sumie ja i hotka będziemy wiedzieć, że to prezent ode mnie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakaś specjalna wyjątkowa bielizna? Może ma jakąś fantazję którą możecie pomóc spełnić? Wtedy byłby to prezent dla każdego z Was :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, mywyoni1984 pisze:

Może jakaś specjalna wyjątkowa bielizna? Może ma jakąś fantazję którą możecie pomóc spełnić? Wtedy byłby to prezent dla każdego z Was :)

bielizna to pierwsze co mi przyszło do głowy ale ciężko coś znaleźć w czym by jej nie miał... ;) w sensie życzeniowym... bo już mu spelniała tego typu życzenia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może zaprosić go w jakieś fajne miejsce, jakiś apartament z różnymi udogodnieniami, skoro bielizna już odhaczona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żona planuje pojechać do niego w samym płaszczu zawineta w kokardę :)

generalnie jej kochanek dostał już od niej chyba wszystko oprócz jednego... analu. Ze względu na jego rozmiary nie była w stanie mu dać pupy, mimo ze chciała i próbowali kilka razy. 
Z tego co wyczytałem kwestie 'analne' potrzebują trenningu... zatem zaproponowałem jej żeby jej pupe przygotować - zatem koreczki i inne analne zabawki zakupione i będziemy ćwiczyć aby jej pupa była gotowa :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow 🤩 myślę że to wspaniały pomysł na prezent

Na pewno żonka da radę, wszyscy będziemy tu za Nią trzymać kciuki żeby tym razem w końcu się udało 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno da, bardzo tego chce, już zaplanowała 'trenning' na dzisija wieczór z małym wibratorkiem. Koreczki do analne już zamówione. 

Jak się uda to będzie miała jednego wieczoru jego sperme w buzi, cipce i pupie ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...