Skocz do zawartości
App07

Byłem w szoku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakiś czas temu moja dziewczyna z którą jestem już kilka lat, po moim powrocie z 2 tygodniowego wyjazdu podczas seksu zaczęła mnie podkręcać, że dobrze się bawiła pod moją nieobecność w łóżku.Kiedyś probowalem poruszyć temat, ale twierdziła że nie dałaby rady posunąć się do czegoś takiego, aż tu nagle sama zaczęła o tym fantazjować. Oczywiście nie zawsze ale zdarza się to czasem i widać że ją to podnieca, ale tylko w trakcie seksu, wspominała że chciałaby spróbować czarnego kutasa , albo być wyruchana w każdą dziurkę i żebym tylko na to patrzył.W normalnej rozmowie ciężko z nią poruszyć ten temat. Czy z tych fantazji może coś być? Co proponujecie?

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, App07 pisze:

Co proponujecie

Korzystać z tego że fajnie wam się fantazjuje. I robić to dalej. Nie naciskać, nie próbować przyspieszać. Ale pokazywać że i tobie fantazje ale podobają. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz moja zona zupelnie inna jesli JuZ jakies rozmowy na temat cuckold to tylko ze tak powiem na trzezwo w trakcie sexu wogle niechce na ten temat rozmawiac tylko mowi wez sie zajmij bzykaniem hehe pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...