Skocz do zawartości
mywyoni1984

wiek partnerów seksualnych?

Rekomendowane odpowiedzi

Kobieta -6; +14

Facet -11; +25

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.03.2020 o 08:51, Wichura pisze:

A ja trochę podziwiam, że Wy wszyscy znacie dokładnie wiek swoich kochanków i kochanek. Bo ja bynajmniej :D 

on

Dokładnie. Jakoś nie specjalnie zwracamy uwagę na to, ile kto ma lat. Bywał/Bywały osoby młodsze i starsze (mówię to jako para), tyle że musiało się wydarzyć to "coś", co spowodowało wspólne zaistnienie. Jak dla mnie, pani może być cudem natury, powalającym szczenę na glebę, ale jak nie będzie tego czegoś - wzajemnej chemii - to coby się waliło i paliło, dzięcioł nie zagości w dziupli. ;)

Nie będę się za bardzo wypowiadał za Osę, ale z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że ma tak samo jak ja.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Partnerka 21 lat młodsza, seks jest zajebisty, ale nie byłby taki gdybyśmy nie mieli wspólnych zainteresowań i nie nadawali na tych samych falach. Inne partnerki w moim wieku. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat z gatunku "co mnie kręci, co mnie jara". Cóż jako młodzieniec, licealista za niesamowitość uważałem to co ofiarowały mi szkolna stomatolog i nauczycielka j. niemieckiego. Dziś z racji wieku własnego taka różnica wieku ocierałaby się o zgorszenie... baaa nekrofilię ( pamiętam młodą Marylę Rodowicz;-) ) . Niezmiennie jednak znacznie młodsze partnerki nie były i nie są w kręgu moich zainteresowań. Oczywiście, jako preemeryt doceniam piękno, gibkość i tę naturalną świeżość kobiet w wieku "nastu" do "eścia" ale jedynie w wymiarze kontemplacji sensorycznej, wzrokowej. Fascynacja daną kobietą, w przestrzeni erotycznej, rodzi się u mnie głównie z mentalności i świadomości własnej. To w zasadzie wyklucza trzpiotki - podlotki, oddane we władanie gorącej krwi i hormonów ale też znudzone już wszystkim i wszystkimi matrony spełnione typu "ja już wszystko przeżyłam". I choć szczerze chciałbym powiedzieć, że wiek nie jest wyznacznikiem, nie stanowi operatywu to muszę przyznać, iż prawdopodobieństwo dopasowania emocjonalnego zamyka mi się obecnie w zakresie +/- dekada.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że różnica wieku to taki trochę mój "konik", to też pokażę "statystyki" ;)

- 8 i + 17

21 i 47 lat miały obie panie, gdy się spotykaliśmy. 

Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa, szczególnie "w górę" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.03.2020 o 07:51, Wichura pisze:

A ja trochę podziwiam, że Wy wszyscy znacie dokładnie wiek swoich kochanków i kochanek. Bo ja bynajmniej :D 

Nie znasz wieku żadnej swojej kochanki?? Bo rozumiem, że wszyscy podają tylko liczby sobie znane. U mnie:

-27 (ja 44, ona 17)

+ 4 (ja 25, ona 29)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, creampie pisze:

Nie znasz wieku żadnej swojej kochanki?? Bo rozumiem, że wszyscy podają tylko liczby sobie znane. U mnie:

-27 (ja 44, ona 17)

+ 4 (ja 25, ona 29)

Nie pisałem, że żadnej ale wszystkich jakie miałem (szczególnie gdy były to jednorazowe przygody) nie znam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Wichura pisze:

Nie pisałem, że żadnej ale wszystkich jakie miałem (szczególnie gdy były to jednorazowe przygody) nie znam

Nikt nie pisał, że zna wiek wszystkich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...