Skocz do zawartości
mywyoni1984

wiek partnerów seksualnych?

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Wichura napisał:

Może. Choć nie wiem w którą stronę to działa. Im mniej partnerów mieliśmy tym lepiej znamy ich wiek czy odwrotnie ? :) 

Mogę mówić tylko za siebie 🙂 chociaż moż to jednak nie zależ od ilości, a od stopnia zażyłości i od tego czy zwracamy i przywiązujemy do tego uwagę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nikogo nie zapytałam wprost "Eee Panie/Pani, któryś Ty rocznik?". To jakoś w praniu wychodzi. Albo wie się pi razy drzwi. Albo w profilu napisane ;).

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Chyba nikogo nie zapytałam wprost "Eee Panie/Pani, któryś Ty rocznik?". To jakoś w praniu wychodzi. Albo wie się pi razy drzwi. Albo w profilu napisane ;).

Lula.

Nie, poprawka, sorry. Pytam, ale jeszcze przed rozpoczęciem realnej znajomości. Wtedy, gdy mam wątpliwości, czy ktoś nie jest dla mnie zbyt młody ;). No ale to wtedy jeszcze nie tyczy się partnera seksualnego, bo młodsza ode mnie osoba nigdy takowym nie została...

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nas byli raczej starsi 🙂, ale teraz ja jako Hotka. Mam ochote na młodego chłopaka. Max do 22 lat, 18 cm 2 spodniach, 183 cm, zadbany który, zostaje. Do rama i. Męczy mnie całą noc 🙂

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas obecnie Pani ma kochanka starszego o... 38 lat :) Ale nie wygląda skubany! 🙂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

14 lat mlodszy, ale nie mialam na poczatku swiadomosci, ze taki jest mlody.

Troche oszukal, bym sie nie wycofała. Myslalam, ze będzie na chwilę, a on wciąż jest.

• Lubię 6
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz przyjaciel domu jest młodszy od żony o 28 lat

• Lubię 6
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-4 lata, w górę jakoś +20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...