Skocz do zawartości
mywyoni1984

wiek partnerów seksualnych?

Rekomendowane odpowiedzi

Jako ze sam mam ledwie 24 lata to w dół nie ma co szaleć i -2, ale w górę 22 lata różnicy były - kobieta 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeważnie starsi +8/10 ale i miałam okazję bawić się z młodszym o - 13. 

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam dwóch kochanków młodszych sporo od siebie. Najmłodszy to 17 lat różnicy. Niby fajnie w łóżku, niby chętni do nauki i dawania z siebie jak najwięcej, ale jakoś mentalnie dla mnie to jednak nie to. 

A najstarszy to jak do tej pory 6 lat starszy ode mnie. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: w dół 3 lata a na plusie 9 lat. Muszę przyznać, że wolę starszych mężczyz, ponieważ lepiej wiedzą czego potrzebuje i pragnie kobieta :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To 44, tak dokładniej, niemniej WOW!

Może kiedyś uchylisz rąbka tajemnicy. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3 w dół i 10 w górę. Wszyscy koledzy zazdrościli mi że jeżdzę na noc do 30sto latki samemu mając nieco ponad 20 lat. To z nią spróbowałem pierwszego analu. Ciekaw jestem jak teraz wygląda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja trochę podziwiam, że Wy wszyscy znacie dokładnie wiek swoich kochanków i kochanek. Bo ja bynajmniej :D 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Wichura napisał:

A ja trochę podziwiam, że Wy wszyscy znacie dokładnie wiek swoich kochanków i kochanek. Bo ja bynajmniej :D 

Może zależy kto ile miał

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, maniurka napisał:

Może zależy kto ile miał

Może. Choć nie wiem w którą stronę to działa. Im mniej partnerów mieliśmy tym lepiej znamy ich wiek czy odwrotnie ? :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...