Skocz do zawartości
mywyoni1984

wiek partnerów seksualnych?

Rekomendowane odpowiedzi

W dół... Nigdy nie byłam z osobą młodszą ode mnie, ani nawet z rówieśnikiem. W górę... A kto by to liczył ;)

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie najmłodsza to 20 lat mniej a w druga strone to jakies 10 i dodam ze ta najmlodsza wbrew pozorom byla bardzo doświadczona i jedna z najlepszych

• Lubię 2
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dół -5 i nigdy więcej w górę + 30... i mam ochotę na więcej

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy miałam lat 27, miałam przygodę z szesnastolatkiem, zatem różnica wieku była niezbyt duża ;) Za to dwa lata temu spotkałam się z kimś 20 lat młodszym, a właściwie z dwoma takimi ktosiami (nie mylić z naszym forumowym ktosiem). Było lato i próbowałam młodych, pięknych ciał. 

Wyszła klapa.

Moim stałym kochankiem, którego odwiedzam już jakieś cztery lata, jest pan 22 lata starszy ode mnie. Gdzieś już o nim pisałam. Gdyby mnie nie dopieszczał intelektualnie i fizycznie, i gdyby nie miał wielkiego i wyjątkowo sprawnego penisa, dawno by mi się to znudziło, bo nudzę się z zasady bardzo szybko.

Zatem... Krótko mówiąc, -20, +22. Spora amplituda ;)

• Lubię 9
  • Dziękuję 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dół -5 lat i poza dużym ego (tylko ego) i kondycją to niewiele do zaproponowania, w górę +11 i dużo nowych dla mnie pomysłów, fantazji i doświadczeń, a przede wszystkim zupelnie inny poziom rozmowy, więc zdecydowanie wolę starszych

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przekraczając już tą magiczną cyfre 3.. połasze się na 2/3 lata mlodszych i do 7/8 lat starszych.

Przekraczajac 4 moze się to odwrocic :D

/Ona. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wieku partnerek biorąc pod uwagę aktualny mój wiek to różnica na minus (młodsza) to 20 lat na plus (starsza) 4 lata - ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa :lach:

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...