Skocz do zawartości
Black

Spotted: Inverted

Rekomendowane odpowiedzi

Temat identyfikacji w tłumie lub spontanicznych spotkań w neutralnych miejscach, chodził mi po głowie od dłuższego czasu. Przez głowę przeszła próba stworzenia odpowiedniej aplikacji, był też pomysł na drobny detal w wyglądzie naśladując odrobinę społeczności gejowskie (Hanky Code) czy wyjątkowo mglistą i mylącą ozdobę na kostce.

Postanowiłem jednak napisać ten post i już tłumaczę na czym miałaby polegać "zabawa".

Inverted spotted to pomysł by zapowiedzieć swoją obecność w konkretnej przestrzeni lub na wydarzeniu. Umożliwić w ten sposób bycie rozpoznanym, umiejscowić się w jakichś realiach lub sprowokować spotkanie, rozmowę, interakcję. Jego podstawą jest określenie [miejsca i czasu], [oczekiwań], [wskazówek rozpoznania] według schematu.

/Gdańsk - Holiday Inn Chmielna- SkyBar. Piątek, późny wieczór. Rozkręcona rozmowami na forum para z chęcią wypije szybkiego drinka przy barze z interesującym, tajemniczym nieznajomym. Szukaj dziewczyny z magnolią wpiętą we włosy. Plan na resztę wieczoru ustalimy po pierwszej kolejce"/

W moim pierwszym zamyśle dedykowany był parom (łącznie z moją), które mają ochotę być poderwane, doświadczyć spontanicznej, chwilowej chemii z kimś bardziej, mniej lub wcale znanym z forum. Miał też pomóc odpowiedzieć sobie na wiecznie zadawane pytanie "Czy ktoś poza mną/nami w okolicy?". Jeśli samo ogłoszenie miałoby być jedynie stymulantem wyobraźni i budować adrenalinę bo "na pewno ktoś z tego anonimowego tłumu na nas patrzy", też miałoby sporo sensu. 

Na początek zapraszam bardziej do dyskusji niż zabawy. Wiem, że temat nietypowy, być może kontrowersyjny. Miejsce do takich prób też niełatwe. No ale kto nie ryzykuje ten nie sypia z cudzymi żonami ❤️

Pomysł nie ma na celu w żaden sposób prowokować patologii, naruszać prywatności lub RODO. Powstaje z najczystszych intencji i chęci zmobilizowania społeczności do rozkręcenia afmosfery. Wrzucam w Hot miejscówki z braku pomysłu na lepsze miejsce.
Jeśli administracja uzna inaczej, proszę o zrobienie porządku we właściwy sposób. I przepraszam za dodatkową robotę. Co złego to nie ja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Black pisze:

Wrzucam w Hot miejscówki z braku pomysłu na lepsze miejsce.

Bo i nie ma u nas miejsca na coś takiego. Choć już taki pomysł aby znaleźć miejsce i najbezpieczniejszy dla wszystkich sposób na forum na coś w tym stylu był konsultowany w gronie administratorów.

11 minut temu, Black pisze:

Powstaje z najczystszych intencji i chęci zmobilizowania społeczności do rozkręcenia afmosfery.

Atmosfery u nas chyba nie trzeba rozkręcać.

Temat zamykam, bo i nie widzę tu zbyt dużego pola do dyskusji, poza ewentualnym: "jestem za i korzystałbym", albo "nie podoba mi się".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...