Skocz do zawartości
skysurfer

Tuning kutasa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Wszyscy,

Tak ostatnio zainteresował mnie temat polepszenia swojego sprzętu. Nie wynika to z faktu, że jest za mały. Mam ok 19cm i podoba mi się fakt, że jest większy niż mniejszy. Lubię jak to wygląda wizualnie i wrażenie jakie sprawia. 

Ostatnio dowiedziałem się, że może być grubszy za pomocą nastrzyknięcia kwasem hialuronowym. Teoretycznie efekt jest na dwa lata, więc niby jest to odwracalne. Słyszałem, że fajne są odczucia dla faceta po tym (dla Pań zapewne też)

Co o tym sądzicie?

Czy jest tu ktoś, kto robił coś takiego?

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O wstrzykiwaniu kwasu hialuronowego tylko czytałam, więc nie wypowiem się. 

Słyszałeś o pierścieniach erekcyjnych? 

Efekt w sumie ten sam, zakładasz je tylko gdy masz na nie ochotę, a niczego sobie nie wstrzykujesz. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie popieram przedmówczynię, zamiast się kłóć, lepiej użyć pierścienia ;) jest ładnie nabrzmiały i wydłuża stosunek dodatkowo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę się z podobną sprawą. 

Od 4 tygodni gramy z partnerką w grę, że ja nie dochodzę - ona tak. 

Po około dwóch tygodniach kochania się co dwa dni, bez mojego orgazmu, zauważyłem że mój penis nabrzmiewa mocniej. Sam to czuję, a moja partnerka czuje to chyba jeszcze mocniej, bo aż prosi żeby wchodzić wolniej, tak się czuje wypełniona. 

Oczywiście ten sposób ma swoje wady :)

Ale... Czy mieliście tak? Czy wstrzemięźliwość z orgazmami wpływa na rozmiar? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2025 o 16:48, Asceta pisze:

Podepnę się z podobną sprawą. 

Od 4 tygodni gramy z partnerką w grę, że ja nie dochodzę - ona tak. 

Po około dwóch tygodniach kochania się co dwa dni, bez mojego orgazmu, zauważyłem że mój penis nabrzmiewa mocniej. Sam to czuję, a moja partnerka czuje to chyba jeszcze mocniej, bo aż prosi żeby wchodzić wolniej, tak się czuje wypełniona. 

Oczywiście ten sposób ma swoje wady :)

Ale... Czy mieliście tak? Czy wstrzemięźliwość z orgazmami wpływa na rozmiar? 

Może po prostu jesteś bardziej napalony i więcej krwi napływa do penisa? 😄

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...