Skocz do zawartości
Rogaty

Hotgame

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.01.2025 o 10:59, Rogaty pisze:

Ale odnoszę wrażenie że tak jak niektórzy w ograniczony sposób patrzą na choćby właśnie cuckold widząc w nim samo zło ... Tak ty teraz podchodzisz do tej gry podając przykład skrajny, kiedy ludzie podchodzą do tej gry w nieodpowiedzialny sposób.

A ja odnoszę wrażenie, że jeżeli zakłada się temat na forum dyskusyjnym, w dziale dyskusyjnym gdzie przedstawia się jakąś wizję z pytaniem "co o tym sądzicie?" to należy liczyć się z tym, że zdanie i opinie wyrażane przez odpowiadających może róźnić się od naszego.

W dniu 2.01.2025 o 11:27, Rogaty pisze:

Umieją fakt że będąc na tym forum myślałem że są tu ludzie  otwarci i nie sądziłem że niektórym tutaj może tak łatwo przychodzić obrażanie innych, i ta nonszalancka pewność że ja i mój punkt widzenia jesteśmy jedni i słuszni

Wyrażanie odmiennego zdania nie jest obrażaniem. Jeżeli nie jesteś gotowy na to, że ktoś się z Tobą nie zgodzi to może lepiej dyskusji nie podejmować. Póki co widzę, że zadałeś pytanie a gdy inni nie przyklasnęli pomysłowi tylko wyrazili odmienne spostrzeżenia i zgłosili swoje uwagi to znaczy dla Ciebie, że nie są oni otwarci. To właśnie ta cech definiuje wspomnianą pewność, że "mój punkt widzenia jest jedynym słusznym". Otwartość z założenia zakłada właśnie dopuszczanie do świadomości faktu, że inni mogą mieć inną opinię, zdanie i podejście

• Lubię 5
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...