Skocz do zawartości
Rogaty

Hotgame

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie bronię,  tylko rozmawiam i przedstawiam swoją opinię.  Czujesz się zaatakowany? W jakim momencie Ciebie lub kogokolwiek zatakowałam? 

Strach coś napisać,  bo zaraz ktoś się obrazi za to, że ma się inne spojrzenie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prośba do administracji . Proszę o usunięcie tego tematu, nie miałem świadomości że może on obrażać delikatne i kruche  uczucia paru  Użytkowników tego portalu za co bardzo przepraszam. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

Ja nie bronię,  tylko rozmawiam i przedstawiam swoją opinię.  Czujesz się zaatakowany? W jakim momencie Ciebie lub kogokolwiek zatakowałam? 

Strach coś napisać,  bo zaraz ktoś się obrazi za to, że ma się inne spojrzenie. 

W momencie w którym zarzucasz mi przedmiotowe traktowanie żony ? Obrażasz mnie. W momencie w którym twierdzisz że kobiety tutaj robią to z przymusu z własnej głupoty i braku umiejętności samodzielnego myślenia. Obrażasz je. W momencie w którym twierdzisz że duża grupa mężów  tutaj przymusza swoje kobiety  lub wykorzystuje i traktuje swoje żony przedmiotowo  mając je za idiotki . Obrażasz tych mężów. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Rogaty

Przeczytaj jeszcze raz, bez emocji moje wpisy w tym wątku, a może zrozumiesz co chciałam w nich przekazać. 

Poza tym większość z tego co mi wytykasz Ty sam w swoich wpisach próbujesz mi włożyć "w usta", a nic takiego nie napisałam. 

9 minut temu, Rogaty pisze:

W momencie w którym zarzucasz mi przedmiotowe traktowanie żony ? Obrażasz mnie.

Bo tak to w Twoich wpisach wygląda.  Pokaż mi, że jest inaczej? 

Sam twierdzisz, że cuckokd to "coś za coś" czyli obie strony traktują się przedmiotowo. Jak to inaczej nazwać? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Tomek1985 pisze:

Brawo @dragonfly👏👏👏👍👍Też mnie wkurwia jak ktoś pisze że coś za coś 

Brakuje jeszcze posta ,, Gdzie mogę wymienić ŻONĘ na wielbłąda ,,

Pozdrawiam 😘😘

Nie uważasz, że za bardzo pojechałeś? 

To wątek o grze w nagradzanie postępów, a nie o grze typu targ niewolników.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby rozładować atmosferę:

Targ niewolników, to by dopiero była gra... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam że nie przesadziłem jeżeli kogoś uraziłem mówię PRZEPRASZAM !!! 

@Rogaty  po przemyśleniu w sumie to twoje życie twoja zabawa i wy się bawicie jak chcecie , ja nie będę ustalała zasad twoich gier z partnerką 

@Dragonfly jeśli chodzi o tą wymianę i by się pojawił taki post to wierzę że administratorzy szybko wyłapią i się tym zajmą 

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, skysurfer pisze:

Zapraszam do działu BDSM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, skysurfer pisze:

Byłam na jednej imprezie w Warszawie gdzie na żywo brałam udział w targu niewolników 😉 LA 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa zabawą. Byle by to odpowiadało uczestnikom. Co do obrony cnót czy tego gdzie prawda jest mojsza niż twojsza  to fakt jest taki, że kurs nakreślają osoby co mają względniy posłuch i ugruntowaną pozycję. Przykro słyszeć, że ktoś odczuwa strach przed oceną Tu - w miejscu, które przynajmniej dla mnie wydaje się azylem dla ludzi, którzy mają swoje niekonformistyczne pragnienia i przekonania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...