Skocz do zawartości
Rogaty

Hotgame

Rekomendowane odpowiedzi

Już dłuższy czas temu w odmętach internetu rzucił mi się w oczy zarys gry dla hotek. Nie wiem może to było nawet na tym forum, jeśli tak to proszę o wskazanie gdzie i usunięcie mojego wątku. W skrócie w grze chodzi o to że hotka wybiera sobie jakąś nagrodę od męża, na przykład wyjazd na weekend do spa i taki wyjazd kosztuje ją 1000 punktów, które zbiera wykonując czynności z puli zadań. Wyzwania są oczywiście odpowiednio punktowane na przykład wyjście na miasto bez majtek jeden punkt, ale obciągnięcie nieznajomemu na dyskotece 50 punktów. Po zebraniu określonej liczby punktów przez hotkę mąż honorowo musi zasponsorować jej nagrodę. Może by tak kolektywnie podejść do tematu i stworzyć wspólnie taki katalog zadań i punktacji. Może taka gra pomoże urozmaicić nasze cucloldowe życie a niezdecydowanym paniom podjąć ostateczną decyzję o zostaniu gorącą żonką.

• Lubię 2
  • Zmieszany 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś na forum było już o tym wspomniane.  

To brzmi jak handel wymienny. 

Potem jeden z drugim na forum narzeka,  że kobiety są interesowne i za wszystko chcą kasę lub nagrodę, a sami je do tego zachęcacie. 

Gdzie tu przyjemność z cuckoldu skoro kobieta robi coś dla punktów = nagrody,  a nie dla siebie i męża, by ugasić pragnienia i nakarmić zmysły? 

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze założeniem gry jest to że nikt nikogo do niczego nie zmusza i nie szantażuje. Tak jak wspomniałem według mnie bardziej chodzi o urozmaicenie i może trochę dodanie odwagi hotce. Czasem są sytuacje w których kobieta chciałaby coś zrobić ale się boi, taka gra może jej trochę dodać odwagi i motywacji. Owszem problemem jest jeśli co najmniej jedna ze stron tej gry podchodzi do niej jako do siły wyższej. Jeśli on podchodzi do tej gry jako próbę wymuszenia pewnych zachowań i liczy na to że tą grą zmusi ją do zrobienia czegoś, czego on chce. Jak najbardziej to neguję. Jeśli ona podchodzi do tej gry z nastawieniem że od dziś będzie zaciskać zęby i mimo że ją to wiele kosztuje zrobi coś czego sama się brzydzi a jej jedyną motywacją jest to że zdobędzie nagrodę, również tego nie pochwalam. To tak jak na przykład z pokerem nie każdy kto siada do pokerowego stołu jest hazardzistą. Ludzie grają dla przyjemności, na zapałki, czy na rozbierane 😉 i czy naprawdę powinno się ich stawiać w tym samym rzędzie z ludźmi którzy stawiają w pokerze swoje majątki?

• Lubię 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie brzmi to jakby mąż traktował żonę jak idiotkę: "Waha się, to zachęcę ją nagrodą".

Życie erotyczne jest tak wrażliwą sferą, że traktowanie go jako handelku wymiennego- nawet w dobrej wierze - dla mnie jest obleśne. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Dragonfly pisze:

Dla mnie brzmi to jakby mąż traktował żonę jak idiotkę: "Waha się, to zachęcę ją nagrodą".

Życie erotyczne jest tak wrażliwą sferą, że traktowanie go jako handelku wymiennego- nawet w dobrej wierze - dla mnie jest obleśne. 

Coż masz do tego prawo. Dla niektórych tak samo obleśne jest to że kobieta która przysięgała mężczyźnie WIERNOŚĆ teraz robi to z jednym ? Dwoma? 10 facetami? Tłamsząc tym samym dane przez siebie słowo. I pokazując że jest bez honoru. I możesz powiedzieć zaraz że ,, ale większość kobiet zgadza się na cuckold bo mąż ją prosił , sama by się na to nie zdecydowała". Tak ale chyba jest dorosłą i odpowiedzialną jednostką zdolną do samodzielnego myślenia. No chyba że to oznacza że wszyscy mężczyźni na tym forum zmusili siłą i szantażem swoje kobiety...Skoro jesteś na tym forum to przyjmuję że nie zgadzasz się z tą opinią (spokojnie ja też). Chce tylko pokazać że różni ludzie w różny sposób patrzą na świat. Ale odnoszę wrażenie że tak jak niektórzy w ograniczony sposób patrzą na choćby właśnie cuckold widząc w nim samo zło ... Tak ty teraz podchodzisz do tej gry podając przykład skrajny, kiedy ludzie podchodzą do tej gry w nieodpowiedzialny sposób. 

• Lubię 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Dragonfly pisze:

Życie erotyczne jest tak wrażliwą sferą, że traktowanie tego jako handelku wymiennego- nawet w dobrej wierze - dla mnie jest obleśne. 

Brawo @dragonfly👏👏👏👍👍Też mnie wkurwia jak ktoś pisze że coś za coś 

Brakuje jeszcze posta ,, Gdzie mogę wymienić ŻONĘ na wielbłąda ,,

Pozdrawiam 😘😘

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Tomek1985 pisze:

woBrawo @dragonfly👏👏👏👍👍Też mnie wkurwia jak ktoś pisze że coś za coś 

Brakuje jeszcze posta ,, Gdzie mogę wymienić ŻONĘ na wielbłąda ,,

Pozdrawiam 😘😘

A ja myślalem że cały ten układ opiera się na coś za coś. Ja spotykam się z innymi i przeżywam wspaniały seks a ty czerpiesz przyjemność z tego że robię to z innymi i podobam się innym mężczyznom. Ale jak widzę według niektórych tutaj przyjemność ma czerpać z tego tylko jedna strona. Umieją fakt że będąc na tym forum myślałem że są tu ludzie  otwarci i nie sądziłem że niektórym tutaj może tak łatwo przychodzić obrażanie innych, i ta nonszalancka pewność że ja i mój punkt widzenia jesteśmy jedni i słuszni

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Rogaty dziwne, jak wielu rogaczy kręci uprzedmiotowianie żony, a ta gra właśnie to ma na celu. Dziwne jest też, że albo tego nie widzą, albo udają że jest inaczej. Tylko niewielu się do tego otwarcie przyznaje.

Taka gra jak najbardziej pasuje do układów D/s, bo one rządzą się własnymi prawami.

2 godziny temu, Rogaty pisze:

Dla niektórych tak samo obleśne jest to że kobieta która przysięgała mężczyźnie WIERNOŚĆ teraz robi to z jednym ? Dwoma? 10 facetami?

Jeśli kobieta robi to za wiedzą, aprobatą i ku uciesze męża to ani nie jest mu niewierna, ani go nie zdradza.  Porównie nieadekwatne.

2 godziny temu, Rogaty pisze:

No chyba że to oznacza że wszyscy mężczyźni na tym forum zmusili siłą i szantażem swoje kobiety.

Nie, nie wszyscy, ale duża grupa. Tyle, że kobiet tych " zmuszonych" już na forum nie ma lub są pod nowymi nickami z innymi mężczyznami. Nie opowiadają o tym, bo to wstydliwy czas w ich życiu. Wiesz, kobieta z miłości i dla ratowania związku zrobi wiele, nawet wbrew sobie.  

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.01.2025 o 11:27, Rogaty pisze:

A ja myślalem że cały ten układ opiera się na coś za coś

Ale od kiedy obopólne czerpanie przyjemność z cuckoldu to "coś za coś"? 

To poprostu specyficzny rodzaj seskualnego spełniania.  

Tu jest Twój błąd, w tym jak postrzegasz cuckold. Dlatego też ta gra jest dla Ciebie zwykłą, niewinną zabawą. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Dragonfly pisze:

@Rogaty dziwne, jak wielu rogaczy kręci uprzedmiotowianie żony, a ta gra właśnie to ma na celu. Dziwne jest też, że albo tego nie widzą, albo udają że jest inaczej. Tylko niewielu się do tego otwarcie przyznaje.

Taka gra jak najbardziej pasuje do układu D/s, bo one rządzą się własnymi prawami.

Jeśli kobieta robi to za wiedzą, aprobatą i ku uciesze męża to ani nie jest mu niewierna, ani go nie zdradza.  Porównie nieadekwatne.

Nie, nie wszyscy, ale duża grupa. Tyle, że kobiet tych " zmuszonych" już na forum nie ma lub są pod nowymi nickami z innymi mężczyznami. Nie opowiadają o tym, bo to wstydliwy czas w ich życiu. Wiesz, kobieta z miłości i dla ratowania związku zrobi wiele, nawet wbrew sobie.  

Coż.. powiem tylko że przykre jest to jak bardzo jedna kobieta , broniąc jednej grupy kobiet , tak bardzo obraża i poniża inną grupę... Dostałem już 2 wiadomości od par które nie rozumieją obrońców cnót niewieścich w moim temacie ale  boją już już tutaj napisać co myślą bo boją się że również zostaną zaatakowane. Tak samo jak ma to miejsce na mnie .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...