Skocz do zawartości
Martiz

Romans ze starszym facetem

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja się podzielę moją fantazją! Mówią, że jak się przelewa marzenia czy cele na papier to łatwiej przychodzą - zobaczymy!😂

To mnie się marzy, żeby moja cudownie zgrabna 24 latka oddała się w ręce dojrzałego pana - takiego 38+. To marzenie jest realne - często o tym rozmawiamy. nie rzadko też od rozmowy o tym zaczyna się nasz seks. Kręci nas myśl ubierania jakiejś seksownej bielizny na randkę, odważnego dekoltu. Chcielibyśmy żeby to miło spędzony wieczór z klasą, na elegancko. 
Zakończony mocnym seksem w dowolnym, wygodnym miejscu - bez znaczenia czy u nas w domu, czy u kochanka w domku czy w hotelu albo inny airbnb. 

Tylko gdzie tu szukać takiego naszego przystojnego pana z klasą?😔

• Lubię 11
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo marzenia są po to by dążyć do ich realizacji... Fantazja o sporej różnicy wieku nie jest taka rzadka - sporo ludzi ma takie pragnienia. Chętnych na pewno będzie sporo :)  Zamieszczajcie ogłoszenie i wybierajcie z tłumu kandydatów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam kontrasty, wy piękni i młodzi, na początku drogi, cela oczywiście ważny jest, sama droga o wiele bardziej ciekawa, trochę starszy niż zakładacie, bo 45, ale jestem do Waszej dyspozycji:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, eroman11 pisze:

Uwielbiam kontrasty, wy piękni i młodzi, na początku drogi, cela oczywiście ważny jest, sama droga o wiele bardziej ciekawa, trochę starszy niż zakładacie, bo 45, ale jestem do Waszej dyspozycji:)

nie zmienia to faktu, że w dalszym ciągu zaliczasz się do tego 38+, ponieważ nie została określona górna granica :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.01.2025 o 13:38, Martiz pisze:

To i ja się podzielę moją fantazją! Mówią, że jak się przelewa marzenia czy cele na papier to łatwiej przychodzą - zobaczymy!😂

To mnie się marzy, żeby moja cudownie zgrabna 24 latka oddała się w ręce dojrzałego pana - takiego 38+. To marzenie jest realne - często o tym rozmawiamy. nie rzadko też od rozmowy o tym zaczyna się nasz seks. Kręci nas myśl ubierania jakiejś seksownej bielizny na randkę, odważnego dekoltu. Chcielibyśmy żeby to miło spędzony wieczór z klasą, na elegancko. 
Zakończony mocnym seksem w dowolnym, wygodnym miejscu - bez znaczenia czy u nas w domu, czy u kochanka w domku czy w hotelu albo inny airbnb. 

Tylko gdzie tu szukać takiego naszego przystojnego pana z klasą?😔

Chętnych będzie wielu, jak już wspomnieli wyżej użytkownicy ;), fantazja jak najbardziej do zrealizowania sam wiem po sobie, że to kwestia powiedzenia sobie teraz...już, ponieważ później będzie to odwlekane i odwlekane ;) musicie iść na spontanie troszkę ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa fantazja. Jak najbardziej realna. Jeżeli jesteście oboje zdecydowani spróbować to zachęcam do założenia ogłoszenia i poszukiwania odpowiedniego kochanka na pierwszy raz. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna fantazja, ale tytuł zasugerował, że starszy to będzie taki naprawdę dojrzały, ok 45+ 🤪  no ale taki to dla niektórych już pewnie dziadek..🙄 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2025 o 23:23, jennifer pisze:

Fajna fantazja, ale tytuł zasugerował, że starszy to będzie taki naprawdę dojrzały, ok 45+ 🤪  no ale taki to dla niektórych już pewnie dziadek..🙄 

Strasznym jest dowiedzieć się że już nie mieszczę się w zbiorze starszy.. 😂 i nawet te 45 to już prehistoria.. 😂

On

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2025 o 13:58, parakk pisze:

Strasznym jest dowiedzieć się że już nie mieszczę się w zbiorze starszy.. 😂 i nawet te 45 to już prehistoria.. 😂

On

Tak sobie myślę, że może już czas się przenieść na forum 3-ciego wieku ;)

• Haha 3
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, jennifer pisze:

Tak sobie myślę, że może już czas się przenieść na forum 3-ciego wieku ;)

A słyszałaś co się w takich sanatoriach wyprawia? Zastanów się ze dwa razy czy jesteś na to gotowa 😅

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...