Skocz do zawartości
KKdoggy1

Szukanie Partnerki.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mam pytanie do was. Jestem po nieudanym związku, w którym odkryłem  że chce być rogaczeczem, niestety dla mojej poprzedniej partnerki po czasie okazało się to  a tyle nie komfortowe że musieliśmy zerwać. Teraz stoję przed dylematem Gdzie szukać dziewczyny która ma takie upodobania by być Hotką? Są jakieś konkretne grupy, portale, kluby gdzie takie osoby się spotyka ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem znalezienie kobiety, która z góry wie, że chce być Hotwife jest dużo trudniejsze niż tradycyjny związek, który kierujesz na układ cuckold. Takich kobiet jest po po prostu dość mało, nie wszystkie nawet jak mają takie fantazje chcą się z nimi od razu wprost odnosić.

Wiele kobiet początkowo neguje, zaprzecza, wypiera to z siebie. Twierdzi, że to nie ich klimaty, bajka, nie czują potrzeby zdradzania, kierują się swoimi zasadami moralnymi czy religią.

Moim zdaniem lepiej poznać kobietę, związać się z nią a potem ją umiejętnie i z wyczuciem "otwierać", pokazując, że dla niej to też może być fajne i dawać dużo pozytywnych emocji. To też zapewni Tobie emocje.

Mnie by to nie kręciło aż tak, gdybym od początku poznał kobietę, która sypia z innymi. Nie byłoby aż takiej silnej więzi między nami, zazdrosci i całych tych emocji, że ktoś był tylko Twój, a nagle zaczyna się też spotykać i sypiać z kimś innym. Ta mieszanka emocji daje ogromnego kopa.

Oczywiście każdy wybiera swoją drogę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, MoonBeam pisze:

Moim zdaniem znalezienie kobiety, która z góry wie, że chce być Hotwife jest dużo trudniejsze niż tradycyjny związek, który kierujesz na układ cuckold. Takich kobiet jest po po prostu dość mało, nie wszystkie nawet jak mają takie fantazje chcą się z nimi od razu wprost odnosić.

Wiele kobiet początkowo neguje, zaprzecza, wypiera to z siebie. Twierdzi, że to nie ich klimaty, bajka, nie czują potrzeby zdradzania, kierują się swoimi zasadami moralnymi czy religią.

Moim zdaniem lepiej poznać kobietę, związać się z nią a potem ją umiejętnie i z wyczuciem "otwierać", pokazując, że dla niej to też może być fajne i dawać dużo pozytywnych emocji. To też zapewni Tobie emocje.

Mnie by to nie kręciło aż tak, gdybym od początku poznał kobietę, która sypia z innymi. Nie byłoby aż takiej silnej więzi między nami, zazdrosci i całych tych emocji, że ktoś był tylko Twój, a nagle zaczyna się też spotykać i sypiać z kimś innym. Ta mieszanka emocji daje ogromnego kopa.

Oczywiście każdy wybiera swoją drogę.

Mądrego to i miło poczytać... Najpiękniejsza jest droga do czegoś, budowanie, otwieranie się. Poszukiwanie czegoś. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...