Skocz do zawartości
ceeyzo

fantazje niedoświadczonych

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

z racji, że już o tym sporo rozmawialiśmy z przyszłą hotką, to chcieliśmy opisać Wam jakie mamy fantazje (lub może plany na realizację? - oby).

1. Klasyczny seks kochankiem a rogacz patrzy i obserwuje jak jego hotka oddaje się przyjemności z innym. Oczywiscie hotka ubrana seksownie (pończochy, szpilki i korek analny). Do realizacji najpewniej w hotelu lub po prostu w mieszkaniu. 

2. Przygodny seks - na wakacjach lub na przykład imprezie. Hotka byłaby ubrana seksownie/wyzywająco lub bez bielizny. Mogłaby skusić jakiegoś chętnego na nią i następnie zwabić go na seks. W naszej fantazji rogacz miałby podglądać lub tylko słuchać. 

3.Trójkąt - trójkąt z rogaczem oraz kochankiem. Nie ma się co tu rozpisywać, na pewno chciałbym zająć jej wszystkie dziurki na raz ;) 

4. Gangbang - przyznała mi się, że chciałaby aby „większa” liczba facetów się nią zajęła. Mógłbym patrzeć lub również dołączyć bo pewnie nawet by nie zauważyła, że dołączyłem 🤣🤣 myślę, że ciężkie do zrealizowania

5. Gra aktorska (nazwa humorystyczna) - udajemy, że rogacz nic nie wie o przygodach hotki. Chcielibyśmy sprawić, aby kochanek czuł, że hotka zdradza swojego męża i on nic o tym nie wie. Na trzecim ich spotkaniu, przyłapuje ją w łóżku z kochankiem i udaje zaskoczonego - jesteśmy ciekawi co zrobiłby kochanek i czy chciałby dalej utrzymywać kontakt

6. Opowiadanie - hotka z kochankiem sam na sam, a ja wszystkiego dowiaduję się tylko i wyłącznie z opowiadania

7. Film - hotka nagrywa się z kochankiem z ukrycia i później zabawiamy się do tego filmiku 

8. Słuchawka w uchu a ja mówię co robić, na przykład: powiedz kochankowi że chcesz w tyłek 

I jeszcze bonus dla Was, Q&A z hotką!

1. Stresowalabys się czy raczej luzik i wiesz ze przyjemnosc i ewentualnie przyjemny dreszczyk?

Nie mam pojęcia bo nie wiem czego się spodziewać

2. Jakbyś chciała być np ubrana w takim momencie, jakiś koreczek czy cos?

raczej tak kobieco/seksi, jeśli umówiona stricte do hotelu to nago/bielizna i płaszczyk i kozaczki np i pończochy a jak w klubie to sukienka/spódniczka i bez bielizny i z koreczkiem 

3. Seks klasyczny czy raczej z zabawkami i jakiś anal np?

Oczywiście, że nieklasyczny. Uwielbiam anal i zabawki, więc czemu miałabym z tego zrezygnowac 🤣

4. Ile miałoby to trwać? Jedna runda i nara czy pare rund az masz sile

ja zazwyczaj lubię najbardziej z 2-3 razy, wiec kochanek musiałby dać radę ;)

5. Gdzie kończy kochanek?

Wyszłoby w akcji, ale pozwoliłabym mu gdzie chce raczej

6. Czy pozwalalabys na więcej niż mi?

Tak, chciałabym Cię „wkurzyć” i przy tym podniecić

7. Jakies czule rzeczy wchodzą w gre typu: całowanie, całowanie po szyji itp?

Tak, uważam ze to część seksu wiec oczywiscie 

8. Jak byłoby dla Ciebie najbardziej komfortowo żeby to zrealizować?

Hotel lub przygodny seks na imprezie czy w plenerze lub w aucie

9. Kochanek z gumką czy raczej bez?

gumka, ale w trakcie mogłabym zmienić zdanie, ale nie wiem czy bym miała zaufanie

10. Jakich facetów byś szukała? Jaki mniejwiecej wyglad lub rozmiar penisa?

wyższy ode mnie/w miarę dobrze zbudowany/kolor włosów obojętny/typ surfer/albo pewny siebie albo nieśmiały bo w obu przypadkach ciekawe/w moim odczuciu przystojny

Jeśli chodzi o penisa to chciałabym spróbować z większym od Twojego i chciałabym bardzo trysnąć bo jeszcze nigdy mi się nie udało (może kochanek by sprawił, że się mi uda 🤣)

11. Czy polizalabys tez tyłek jeśli by zapytał? I czy ty byś chciała mieć lizany?

Ja bym chciała mieć lizany ale nie wiem czy komuś bym polizala, 

penisa oczywiście, ale tyłek nie wiem

12. Jest to możliwe dla Ciebie do zrealizowania?

Nie wiem, musiałabym się grubo zastanowić, ale myślę o tym

13. Czy chciałabyś żeby ktoś Cię tak porządnie mocno wyruchal jak „dziwkę” i trochę jakby być uległa i się oddac kochankowi? Czy w sumie to zależy na co bedziesz miała ochotę w danej chwili?

Hmm zależy od sytuacji czasami lubię jak ktoś dominuje i robi co mu się podoba a czasami jak ja decyzuje jaka pozycja itd

14. Jakbyś chciała żebym ewentualnie uczestniczył? I jak ty byś najbardziej wolała? Sam na sam czy jednak ja gdzies tam jestem i patrzę lub się dołączam 

Wszystkie opcje są hot ;) 

Mógłbyś być pomocnikiem kochanka i pomagał przy zmianie dziurki czy cos haha

Postanowiliśmy się podzielić naszymi fantazjami, myślę, że będziemy tutaj publikować nasze kolejne fantazje lub pomysły. Mam nadzieję, że Wam się spodoba i, że uda się może któraś fantazje zamienić w prawdziwą historię ;)

• Lubię 11
  • Wow! 1
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie sie zapowiada 

Rowniez zycze szybkiej realizacji oraz spelnienia naj naj skrytszych fantazji w temacie 😉

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...