Skocz do zawartości
aawww

Dobre znaki?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.01.2025 o 06:29, aawww pisze:

Cześć wszystkim, dzięki za rady i odpowiedzi. Po wewnętrznej analizie zauważyłem że bardzo działa na mnie fakt podzielenia się swoją panią, ale tylko w fazie podniecenia, po wytrysku niestety się to już trochę zmienia i wypycham tą myśl z głowy. Aczkolwiek tak było na początku, teraz trochę zacząłem się z tym oswajać i szczerze mówiąc myślę o tym non stop 😃 

niestety gra w udawanie kogoś innego o której wspominałem trochę przycichła. Odbyliśmy rozmowę i wywnioskowałem z niej że mojej połówce również podoba się ta gra i nawet ją podnieca więc doszedłem do wniosku że dam jej czas i poczekam aż ona ruszy temat tego udawania że jestem kimś innym, ale niestety od tego czasu minęło kilka dobrych tygodni i 0 tematu. Jak myślicie, powinienem poczekać aż partnerka coś zacznie czy sam to inicjować skoro tak myślę nam obojgu się to podoba. Nie ukrywam bardzo mnie kręci ta zabawa, ale jednak wolałbym się utwierdzić w tym że jej też i poczekać aż ona znacznie.

Na czekanie na nią to możesz się nie doczekać.

Pytanie jak ta wizja na nią działa.

Bo może wcale.

A może wolałaby trójkąt i zabawę z dwoma panami na raz. Możesz dać jej namiastkę kupując didlo na przyssawkę i przyczepiając do np. mebla i symulując że to ten od „tylnego wsparcia”. Możesz zasłonić jej oczy aby pobudzić zmysły.

Raczej cię nie zdziwię ale niektóre kobiety kręcą filmy z akcjami dwóch facetów. Może tego typu filmy rozbudzą w niej ochotę na otwarcie związku.

Jako przyszły rogacz możesz się liczyć że pewnego dnia może poprosić cię abyś jej pomógł z „interesem bulla”.

Możesz więc dać jej różne bodźce i jakiś trafi do niej.

Możesz też powiedzieć że spotkałeś znajomą parę z kochankiem. Planowali wspólny weekend w hotelu. I zapytać co ona sądzi o takich atrakcjach. Ciekawe co powie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...