Skocz do zawartości
para26_20

Hot wife - wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Za grubo napisałem. Cofam. Nikogo a w szczególności kobiet nie wolno traktować przedmiotowo. Zresztą temat jest dla HW wiec zmykam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na bzykanie ..,,

i po tym widać jak bardzo jesteś na początku drogi :facepalm:

ale powodzenia życzę, bo nie zaprzeczę że osoby które interesuje taki bzyk też gdzieś są

najszybciej to w płatnych ofertach znajdziesz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tę wypowiedź zrozumiałem tak:

„nie jestem dupkiem i nie rozbijam innych związków”

a ja zrozumiałam inaczej tzn. seks, seks, seks ... reszta nieistotna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, poza tym trochę strzał w kolano, bo która teraz chciałaby zostać taką co na pewno nie zauroczy? ;)

Może taka, która właśnie zakłada że nie chce żeby zauraczać kochanka, bo z góry ma to być tylko dobra zabawa w łóżku, bez rzucania uroków...

Układ na sam seks stawia HW w roli bezpłatnej prostytutki. Moim zdaniem.

Się wyasekurowałaś tym "moim zdaniem" ale nie zgodzę się nim. Chociażby dla tego że w "seks" może i nawet bardzo często wchodzi to co jest dodatkowe jak uwodzenie, budowanie napięcia, gra wstępna... ale "seks" się kończy, kochanek wraca do swojego życia, HW wraca do swojego. Układ na sam seks jest OK. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Układ na sam seks stawia HW w roli bezpłatnej prostytutki. Moim zdaniem.

Moja żona też tak uważa, ale ja nie, bo odwracając sytuację, jak ma się w tym czuć kochanek? Wykorzystany? Nie, tak jak kochanek korzysta z seksu z hotką, tak i hotka korzysta na seksie z kochankiem, chyba że ma inne założenie, np. zrobienie przyjemności mężowi, wtedy hotka mogłaby się tak poczuć, choć nadal uważam, że tak nie jest i nie powinna się tak czuć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może taka, która właśnie zakłada że nie chce żeby zauraczać kochanka, bo z góry ma to być tylko dobra zabawa w łóżku, bez rzucania uroków...

Ja chyba czegoś nie rozumiem. Jak można chcieć z kimś iść do łóżka bez choćby chwilowego zauroczenia?

Nie wspominając obudowaniu napięcia, uwodzeniu.

Jak to wszystko ma sie urodzić gdy nie ma iskry?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba czegoś nie rozumiem. Jak można chcieć z kimś iść do łóżka bez choćby chwilowego zauroczenia?

Nie wspominając obudowaniu napięcia, uwodzeniu.

Jak to wszystko ma sie urodzić gdy nie ma iskry?

Ależ właśnie z CHWILOWYM zauroczeniem. Z zauroczeniem na potrzeby tego tylko jednego pójścia do łóżka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ właśnie z CHWILOWYM zauroczeniem. Z zauroczeniem na potrzeby tego tylko jednego pójścia do łóżka.

CHWILOWYM - dodałeś to dopiero teraz, z poprzedniego postu wynika, ze bez.

Cieszę się, że doszliśmy do tego, że zauroczenie jest ok :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...