Skocz do zawartości
para26_20

Hot wife - wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sens powyższych wypowiedzi Gentelmana odczytuję mniej więcej tak: Minimalizujmy zagrożenia tam gdzie to jest możliwe. Ale oczywiście wszystkiego przewidzieć nie można.

Z ta ostrożnością jest niestety trochę tak jak to radziła Kubusiowi Puchatkowi Sowa:

W razie Nagłego Zanurzenia należy koniecznie pamiętać o trzymaniu głowy ponad powierzchnią wody"

no widzisz Wiki, a ja wypowiedź gentelmana odczytuję jako przedmiotowe traktowanie hotki, która jest bezwolną masą kierującą się chucią do kochanka i że można nią sterować podsuwając cokolwiek byle się wyszalała.. ale nie zakochała, dlatego można ją omamić nieco naginając jej potrzeby tak by sobie stworzyć POZÓR kontroli i bezpieczeństwa

może jestem zbyt feministyczna z natury a może za dużo wiem o psychice ludzkiej... zawsze jest ryzyko, nawet gdy dobrze mi się z sąsiadem rozmawia a on się do mnie tak ładnie uśmiecha i co z tego, że jeszcze mnie nie dotykał...

tak to widzę..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gentelman:

" Hotka musiałaby przyjść i powiedzieć rogaczowi.

Zmieniamy kochanka bo chyba zakochuję się.

Albo sama podjąć decyzję."

Nie zgodziłabym się że to jest przedmiotowe traktowanie hotki.

Ale w skuteczność metod wychowawczych polegających na zmyciu głowy czy to studentce lub, jak wyżej było napisane studentowi, to mówiąc szczerze śmiem wątpić...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz Wiki, a ja wypowiedź gentelmana odczytuję jako przedmiotowe traktowanie hotki, która jest bezwolną masą kierującą się chucią do kochanka i że można nią sterować podsuwając cokolwiek byle się wyszalała.. ale nie zakochała, dlatego można ją omamić nieco naginając jej potrzeby tak by sobie stworzyć POZÓR kontroli i bezpieczeństwa  

Też tak to odbieram i zawsze gdy czytam podobne opinie zastanawiam się dla kogo ta zabawa. Bo chyba nie tylko dla męża??

Hotka to dorosła osoba, a wspólna decyzja o wejściu w świat zk wynika z założenia, że wszyscy są na tyle dojrzali, że sobie poradzą.

W trudnych sytuacjach potrzebne jest wsparcie, ale na pewno nie myślenie za osobę, która wpadła w tarapaty tudzież manipulowanie nią gdy sytuacja wymyka się spod kontroli.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy Ty również tak dobierasz swoje partnerki by uniknąć zauroczenia? ;)

Na układ na sex tak.

Wiem jakie kobiety mnie nie są w stanie zauroczyć i takie wybieram.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaje że lepiej zapobiegać niż leczyć.

Co do przedmiotowego traktowania hotki to Twoja opinia.

Z drugiej strony rogacz nie chciałby utracić hotki.

Więc kwestia ustaleń.

Ale to tylko założenia. Życie, życiem i pisze swoje scenariusze.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na układ na sex tak.

Niebywałe!

W życiu nie wpadłabyn na coś takiego!

Od teraz inaczej widze świat relacji damsko-męskich, serio..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...wiem złośliwy jestem, a toś posłodził swoim dotychczasowym partnerką ;)

a tak poważnie, to życie byłoby banalnie proste, gdybyśmy mieli pewność, rude mnie nie pociągają, to mogę je bzy....., bez obawy.

Na szczęście te relacje są dużo bardziej skomplikowane, a przez to dużo bardziej ekscytujące. A ryzyko jest wszędzie, nawet na przejściu dla pieszych ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...wiem złośliwy jestem, a toś posłodził swoim dotychczasowym partnerką ;)

No właśnie, poza tym trochę strzał w kolano, bo która teraz chciałaby zostać taką co na pewno nie zauroczy? ;)
  • Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na układ na sex tak.

Ja tę wypowiedź zrozumiałem tak:

„nie jestem dupkiem i nie rozbijam innych związków”

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

„nie jestem dupkiem i nie rozbijam innych związków”

wiesz, jak kobieta nie jest wstanie mnie zauroczyć chwilą, albo ja jej, to po jaką cholerę się umawiać ????

myślę że od zauroczenia do rozbijania cudzych związków , to jeszcze mile świetlne nas dzielą ;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...