Skocz do zawartości
para26_20

Hot wife - wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

A ja z pesymisty drogą doświadczeń i rozmów z autorytetami stałem się realistą...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z pesymisty drogą doświadczeń i rozmów z autorytetami stałem się realistą...

Nigdzie nie napisałem, że to nie działa i w drugą stronę :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żarty żartami... Dla takich jak ja jest w tym ważna informacja. Cuckold jest ryzykowną grą i nie da się go wykreować tak by przestał nią być... Z drugiej strony próba powstrzymania Pani przed czymkolwiek też pachnie słabizną....

So.... Let the show begin.

Moja Pani wkręciła się w gościa mocno, mówi że jestem niezagrożony bo podoba się Jej wizja dwu uległych. Ja taki bardziej od ważnych rzeczy, ten drugi od rozrywek. Nawet mi to pachnie igraniem z ogniem.... Jednak jest to mieszanka lęku i ekscytacji, połączona z chęcią wiary w to, że Pani nie zrobi mi nic złego. Czuję ze lepiej będzie zaakceptować Ją z jej namiętnościami, bo to może pomóc Jej przeżyć coś ciekawego.

Naprawdę chciałbym poznać opinię Dominujących Pań z tego forum.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem dziwną tendencje do zakładania tu z góry, że jak ktoś znika to mu się się posypało i dupa zbita. A może jest odwrotnie ? Jest ok i nie ma go na forum bo nie ma więcej pytań czy próśb o poradę ? Może bawi się dalej w klimacie ale w innym towarzystwie ? Może mu myszy światłowód pod domem wpierniczyły ? Możliwości jest wiele a każdy z góry zakłada jedną

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem dziwną tendencje do zakładania tu z góry, że jak ktoś znika to mu się się posypało i dupa zbita. A może jest odwrotnie ? Jest ok i nie ma go na forum bo nie ma więcej pytań czy próśb o poradę ? Może bawi się dalej w klimacie ale w innym towarzystwie ? Może mu myszy światłowód pod domem wpierniczyły ? Możliwości jest wiele a każdy z góry zakłada jedną

Mysle kolego ze dlatego ze wszyscy sie tego boja.. albo przynajmniej wiekszosc...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znikałem z tego forum wielokrotnie na jakiś czas, po prostu miałem inne zajawki. Żony tu nie było półtora roku.

Ale znów jesteśmy. Dziś mamy spotkanie zapoznawcze z dobrze rokującym młodym mężczyzną :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żebym się czepiał, ale "dawno, dawno temu" powiedziałem coś podobnego mojej ówczesnej wieloletniej partnerce..

Od wielu lat już nie jest moją wieloletnią partnerką, za to jest już wieloletnią partnerką tego, z którym "poleciała w ślimaka".. :facepalm:

To nie była moja największa strata w następstwie tych zdarzeń... To był dopiero początek serii katastrof .. :bomb:

Rozumiem jednak, że nie każdemu musi przytrafić się to samo.. :rolleyes:

Kto mieczem wojuje od miecza...

Trzeba szukać targetu, który nie będzie stanowił zagrożenia.

Tak jak @łysy, napisał wyżej, np. młodym mężczyzną.

Taki związek raczej się nie powiedzie i będzie to tylko zabawa.

Poza tym, tacy na początku swojego życia seksualnego są potencjalnie bezpieczniejsi w kwestii ewentualnych chorób.

Choć znam dwa przypadki takich co nie bzykali a byli/są (leczyli się) "niebezpieczni" ze względu na WZW typ C.

To nawet "ślimak" z takim stanowi zagrożenie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiające się uczucie zwiastuje kłopoty. I dla małżeństwa i dla kochanka. Miałem fajną relację, w której okazałem na tyle fajniejszy niż mąż, że pani zaczęła poważnie rozważać rozstanie. Skończyłem to szybko i na długo zraziłem się do takich zabaw.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...