Skocz do zawartości
para26_20

Hot wife - wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

to co któryś wieczór może Ty jej czyraj wybrane tematy i będziecie mieli podstawę do dalszej rozmowy :)

No co ciekawsze to jej daje do czytania ale jak przyjdzie co do czego to konczy sie to przewaznie czytaniem mapy naszych cial;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No co ciekawsze to jej daje do czytania ale jak przyjdzie co do czego to konczy sie to przewaznie czytaniem mapy naszych cial;)

To też dobry początek, i dobrze rokuje na przyszłość. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas jest tak, że do niczego nie muszę namawiać, chociaż nie znaczy to, że rozterek mniej.... Wiem już że nie ma "śróbki", którą da się poluzować a w razie kłopotów znowu dokręcić. Jak już coś się zacznie, to nie da się tego odwrócić. 

Zastanawia mnie czemu para 26_20 (autorzy wątku) milczą, jesteście jeszcze na forum? To byłoby cenne: poczytać o tym co w ZK nie wyszło i było przyczyną rozpadu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie czemu para 26_20 (autorzy wątku) milczą, jesteście jeszcze na forum? To byłoby cenne: poczytać o tym co w ZK nie wyszło i było przyczyną rozpadu...

to akurat możesz sobie sprawdzić sam, wchodząc w ich profil:

Rejestracja: nie, 15 sty 12 Ostatnio: Poza forum 10 wrz 2012 13:52

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez 3 lata mialem kilka podejsc do namawiania jej;) pierwsze byly takie ze jestem pojebany i pewnie na zdradzam. Od tamtego czasu troche wody w wisle uplynelo az w tym roku na wakacjach gdyby nie to ze byla to bardzo bliska osoba to poszlaby na calosc. I wtedy wkoncu udalo sie mi ja namowic. Rozmawiamy o tym normalnie na luzie stad wiem jakie nia skrajnosci miotaja. Z jednej strony chce to zrobic dla mnie zeby zrealizowac moje fantazje. A jak ja mowie ze nie chcialbym zeby to robila tylko dla mnie to twierdzi ze w sumie dla siebie tez bo chcialaby zobaczyc jak to jest no i zobaczyc wkoncu zazdrosc w moich oczach ( na ogol zazdrosci po mnie po prostu nie widac) czasem mowi ze chore jest chciec zdradzic i w dodatku za namowa meza ze to nienormalne a czasem mialaby ochote sprawdzic wiekszy rozmiar. Na zkf zaglada tylko tyle zeby sprawdzic komentarze w jej galerii i kiedy jakis potencjalny kochanek napisze priv. A wiem ze jakby troche poczytala w tej skarbonce wiedzy to troche by jej umysl otworzylo. Czytac poprostu nie lubi:p

Mieliście okazję na jakiejś dyskotece/potańcówce aby trochę z kimś zaszalała?

Są dobrzy tancerze, ściemniacze itd.

Co innego coś czytać a co innego realnie trafić w jakieś silne ramiona faceta który potrafi prowadzić, zażartować, powiedzieć jakiś komplement, umiejętnie dotknąć.

Zawsze możesz powiedzieć- zatańcz z nim i zrób to tak abym był zazdrosny...

Czyli zabawa między wami.

A później gorący sex między wami w samochodzie, albo ona z nim w ślimaka...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możesz powiedzieć- zatańcz z nim i zrób to tak abym był zazdrosny...

Nie żebym się czepiał, ale "dawno, dawno temu" powiedziałem coś podobnego mojej ówczesnej wieloletniej partnerce..

Od wielu lat już nie jest moją wieloletnią partnerką, za to jest już wieloletnią partnerką tego, z którym "poleciała w ślimaka".. :facepalm:

To nie była moja największa strata w następstwie tych zdarzeń... To był dopiero początek serii katastrof .. :bomb:

Rozumiem jednak, że nie każdemu musi przytrafić się to samo.. :rolleyes:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to akurat możesz sobie sprawdzić sam, wchodząc w ich profil:

Rejestracja: nie, 15 sty 12 Ostatnio: Poza forum 10 wrz 2012 13:52

czyli wygląda, że się rozpadli... Słabo... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaatam. Po prostu nikt z nich tu nie zagląda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...