Skocz do zawartości
para26_20

Hot wife - wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

wchodzi to co jest dodatkowe jak uwodzenie, budowanie napięcia, gra wstępna...

ma inne założenie, np. zrobienie przyjemności mężowi

Oba te "szczegóły" przez Was podane, już czynią ze spotkania coś więcej, niż układ na sam seks.

Mówiłam o sytuacji: telefon -> bzyk -> rozejście i dalej twierdzę, że to czyni z jednej (lub drugiej) strony bezpłatną prostytutkę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oba te "szczegóły" przez Was podane, już czynią ze spotkania coś więcej, niż układ na sam seks.

Mówiłam o sytuacji: telefon -> bzyk -> rozejście i dalej twierdzę, że to czyni z jednej (lub drugiej) strony bezpłatną prostytutkę.

A z kochanka playboya albo macho. To jest wlasnie takie postrzeganie przez spoleczenstwo ze jak kobieta bzyka sie z innymi niz tylko maz to jest dziwka. Przeciez nie pokazujesz i nie mowisz tego wszystkim. Wszystko tez zalezy jak ty na to bedziesz patrzec. Czy kazda kobieta co zdradza za zgoda lub bez jest dziwka? No mnie forum nauczylo ze nie;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z kochanka playboya albo macho. To jest wlasnie takie postrzeganie przez spoleczenstwo ze jak kobieta bzyka sie z innymi niz tylko maz to jest dziwka. Przeciez nie pokazujesz i nie mowisz tego wszystkim. Wszystko tez zalezy jak ty na to bedziesz patrzec. Czy kazda kobieta co zdradza za zgoda lub bez jest dziwka? No mnie forum nauczylo ze nie;)

To jest temat na zupełnie inną rozmowę. W tym smutnym jak serial Plebania, patriarchalnym społeczeństwie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie w oderwaniu, wszyscy wiemy przecież że same posty na forum to nie wszystko. Duże znaczenie ma też korespondencja PW/Czat a docelowo przysłowiowa kawa.

Natomiast w mojej ocenie chłopaki nie napisali niczego złego, nie było w ich postach niczego co by uwłaczało czy też uprzedmiatawiało HW,

Oczywiście ,że nie napisali nic złego i bardzo się cieszę zę żaden z nich nie spotkał się z moją żoną.

..bo oznaczałoby to, że:

- nie jest w ich typie i tylko dlatego się z nia pieprzyli

lub

- jest w ich typie i się chłopina zakocha i bedziemy mieć problem.

Mimo wszystko preferuję inne układy Druhu- brakuje mi tutaj tego "środka".

Jednocześnie szanuje ich podejście do cuckold.- jak widać każdy ma inne..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Załóżmy że hotkę mocno pociągają np. czarnowłosi faceci, tak mocno że może się w nich zakochać.  Czy mając tą wiedzę nie bezpieczniej szukać np. blondyna? 

A co jeśli sympatyczny ów blondyn, z którym Pani miło spędza czas, nie wiedząc że Pani woli czarnowłosych, nagle przefarbuje włosy na czarno (znam Panów którzy diametralnie zmieniają nieraz swój kolor włosów)??? Ale byłaby jazda :-P  :-P  :-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na poważnie, umówienie się z osobą "nie w typie" nie daje gwarancji niezauroczenia - moim zdaniem. Może się okazać, że to osoba bardzo ciekawa w której towarzystwie czujemy się rewelacyjnie co doprowadzi do zauroczenia ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może taka, która właśnie zakłada że nie chce żeby zauraczać kochanka, bo z góry ma to być tylko dobra zabawa w łóżku, bez rzucania uroków...

Ale tu nie chodzi o rzucanie uroków ;)

Lubię uśmiechać się do swoich myśli, gdy wspominam kochanka. ;)

Btw. prawie wszyscy moi ex partnerzy życiowi byli "nie w moim typie" (fizycznie) . :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na poważnie, umówienie się z osobą "nie w typie" nie daje gwarancji niezauroczenia - moim zdaniem. Może się okazać, że to osoba bardzo ciekawa w której towarzystwie czujemy się rewelacyjnie co doprowadzi do zauroczenia ;)

Zauroczenie jest fajne, gorzej zakochać w hotce w związku albo hotkę w sobie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie wprost: co na to Panie, które są w związkach Cuckcold już jakiś czas (np. kilka lat) i nie zostawiły męża i dzieci? Co takiego zrobiły/się wydarzyło co pozwoliło na to?

Celowo piszę najpierw zrobiły, bo wierzę w to, że to Pani podejmuje decyzje, ale jak to jest faktycznie? Jestem ciekaw....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sens powyższych wypowiedzi Gentelmana odczytuję mniej więcej tak: Minimalizujmy zagrożenia tam gdzie są do przewidzenia. A oczywiste jest że wszystkiego niestety przewidzieć nie można.

Z ta ostrożnością jest niestety trochę tak jak to radziła Kubusiowi Puchatkowi Sowa:

"W razie Nagłego Zanurzenia należy koniecznie pamiętać o trzymaniu głowy ponad powierzchnią wody"

Czy mama mówiąca do pilota: "lataj synu nisko i powoli" :D

ZK to zabawa dla osób dojrzałych. I czego byśmy tutaj nie pisali to na pewno łączy się ona z jakimś ryzykiem rozbicia związku. Ale czy jest ono większe niż wtedy, gdy trzymamy partnerkę na smyczy? Wątpię. Po prostu każde z ramion trójkąta powinno uważnie obserwować co się dzieje i odpowiednio reagować w sytuacji gdy dzieje się źle.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...