Skocz do zawartości
para26_20

Hot wife - wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek prezes69

Tak myslę,.. daj sobie luz i puść wodze fantazji,...a przede wszystkim działaj powoli i zmysłowo,... w erotyce nie ma pospiechu,... pozwól sobie czerpać przyjemność z tego że masz naraz dwóch facetów, w tym Rogacza z którym możesz zrobić co zechcesz i Kochanka/ Bulla, który zrobi z Toba na co będzie miał ochotę - życzę excytujących wrażeń i pozdrawiam;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... w tym Rogacza z którym możesz zrobić co zechcesz i Kochanka/ Bulla, który zrobi z Toba na co będzie miał ochotę

Mała poprawka - z mojego punktu widzenia. Wszyscy zrobicie to, na co będziecie mieli ochotę i na co zgodzą się pozostali uczestnicy zabawy.

Illo, sama byś doszła do tych wniosków - miałaś je gdzieś z "tyłu głowy". :evil: Ja je może o 15 minut przyspieszyłam tylko. :evil::)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpliwości są po to, by je rozwiewać. :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dlatego tutaj piszę - żeby wysłuchać kogoś kto ma już doświadczenie:) Zawsze warto poznać punkt widzenia takiej osoby. Dziękuję wam:*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiało pytajcie! :) Na pewno pomożemy. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy się zaczyna, to zawsze jest nietypowa sytuacja. :)

Nie staraj się nikogo uszczęśliwiać. Ty tu grasz pierwsze skrzypce, a nie kochanek, ani nawet rogacz. Nie spinaj się - niczego NIE MUSISZ, wiele możesz, jeśli zapragniesz.

Powodzenia! :)

Świetnie napisane, pamiętaj że nic nie musisz robić na siłę i że tak naprawdę to kochanek jest dla Ciebie. Ciekawą opcją może być również sytuacja kiedy wybierzesz/wybierzecie kogoś z doświadczeniem kto będzie wiedział jak Cię ośmielić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie szukamy odpowiedniej osoby, która będzie miała już jakieś rozeznanie w tym temacie. Nic na siłę. Trzeba uwierzyć w siebie, żeby wszystko poszło dobrze. Jeśli nam się uda to wam opiszę:mlotek: W teorii jestem dobra, gorzej w praktyce

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. Najpierw będzie lekkie skrępowanie nową sytuacją (w większości przypadków tak jest, sądząc po opowiadaniach prawdziwych), ale po pierwszym kroku stres odleci i będziesz chciała tylko więcej i więcej. Poza tym myślę, że nie ma sensu doszukiwać się drugiego dna, skoro Twój partner jest zdecydowany i przedstawia sprawę w 100% pozytywnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy będziecie zestresowani włącznie z Ogierem, to dla niego też będzie nowa sytuacja nawet jak by miał duże doświadczenie.

każde spotkanie z nową osobą łączy się ze stresem, każde następne z tą samą osobą jest już znacznie łatwiejsze, bo wiemy czego możemy się spodziewać i czego oczekiwać.

ja mimo sporej ilości spotkań w różnych konfiguracjach przed każdym spotkaniem z nową Hotką się stresuję, a tym bardziej jak ma to być jej pierwsze spotkanie, ustalamy wtedy, że jak czegoś nie będzie chciała albo coś jej się nie będzie podobało to w każdej chwili możemy przerwać beż żadnych konsekwencji, to ona ma czuć się komfortowo i to ma być sama przyjemność dla niej a jak jej będzie przyjemnie to i mi będzie przyjemnie :klaszcze:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...