Skocz do zawartości
Khotka

AI Face Swap czyli Deepfake

Rekomendowane odpowiedzi

Wraz z rozwojem AI dostajemy mnóstwo nowych możliwości. 

Możemy zamienić twarz dowolnej osoby. 
Co dla rogacza i hotki może być fajnym wstępem. 
Po pierwszych doświadczeniach przeróbka zdjęć nie sprawia większych kłopotów.  Z materiałem video to już grubsza sprawa. 

Co o tym uważacie? Jakieś doświadczenia? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba będzie szybciej weryfikować w realu, kogo mamy po drugiej stronie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.10.2024 o 10:25, Khotka pisze:

Wraz z rozwojem AI dostajemy mnóstwo nowych możliwości. 

Możemy zamienić twarz dowolnej osoby. 
Co dla rogacza i hotki może być fajnym wstępem. 
Po pierwszych doświadczeniach przeróbka zdjęć nie sprawia większych kłopotów.  Z materiałem video to już grubsza sprawa. 

Co o tym uważacie? Jakieś doświadczenia? 

Od niedawna zacząłem się bawić w zamianę twarzy.Teraz mogę sobię wyobrazić jak inny samiec (bądź kilku samców) bawi się moją.Udało mi się też wstawić twarz w kilku filmikach przez jakieś generatory.Całkiem fajnie to wyszło choć są duże limity i czasami trzeba czekać nawet i miesiąc żeby wstawić twarz do filmu kilkunastu sekundowego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie programy używałeś?
[Edit: Wichura]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podobają mi się zabawy tego typu narzędziami. Ostatnio byliśmy szantazowani (to byl powod dlaczego na chwile zniknęliśmy)- więc nie jest to fajne. 

• Lubię 3
  • Wow! 2
  • Przytulam 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Khotka pisze:

Jakie programy używałeś?

Pytania o konkretne narzedzia do DeepFake nie są na forum mile widziane a chwalenie się efektami użycia takowych jest surowo zabronione

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie jedyne wykorzystanie deepfake jakie jest legalne to wstawianie WŁASNEJ twarzy. Każde użycie czyjegoś wizerunku to jest łamanie prawa. 

Temat zamykam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...