Skocz do zawartości
kalee

Po udanym spotkaniu zapoznawczym

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy to już było, ale chciałem od dawna poruszyć ten wątek. 🙂

Mowa konkretnie o pierwszym spotkaniu po udanym "zapoznaniu na kawie". Jakie są Wasze doświadczenia i preferencje? Pytanie zarówno dla hotek, jak i rogaczy.

Czy wolicie, aby pierwsze spotkanie odbyło się w trójkę, czyli że mąż ogląda, czy może lepiej pozwolić żonie spotkać się sam na sam z kochankiem?

W moim przypadku bywało różnie, ale od niedawna wolę być nieobecny i dać im się "zgrać" na pierwszych randkach. Zauważyłem, że niektórzy kochankowie mojej żony się trochę stresowali na początku moją obecnością 😆

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.10.2024 o 18:40, kalee pisze:

Nie wiem, czy to już było, ale chciałem od dawna poruszyć ten wątek. 🙂

Mowa konkretnie o pierwszym spotkaniu po udanym "zapoznaniu na kawie". Jakie są Wasze doświadczenia i preferencje? Pytanie zarówno dla hotek, jak i rogaczy.

Czy wolicie, aby pierwsze spotkanie odbyło się w trójkę, czyli że mąż ogląda, czy może lepiej pozwolić żonie spotkać się sam na sam z kochankiem?

W moim przypadku bywało różnie, ale od niedawna wolę być nieobecny i dać im się "zgrać" na pierwszych randkach. Zauważyłem, że niektórzy kochankowie mojej żony się trochę stresowali na początku moją obecnością 😆

U nas na spotkaniu zapoznawczym są te osoby które później mają być na pozostałych spotkaniach. Czyli jak szukamy kogoś razem to zapoznawcze także razem, jak szukamy osobno to idzie ta osoba która szuka. Natomiast jeżeli ja idę na spotkanie z potencjalną kochanką to zasadniczo nie robi mi różnicy czy będzie na spotkaniu sama czy z mężem/partnerem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od pewnego czasu przy zapoznawczym spotkaniu wchodzę na "pierwsze wejście" sama. Mój przyjaciel jest obok, a @skrzat przy telefonie.

Wolę tak, bo już nauczyłam się, że inaczej potencjalny, nowy kochanek zachowuje się sam na sam ze mną, a inaczej, gdy jestem w parze z mężczyzną. Samej obecnie łatwiej wyczuć mi potencjalną śliskość nowego. Szybciej mogę go zweryfikować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli że mąż ogląda, czy może lepiej pozwolić żonie spotkać się sam na sam z kochankiem

A fakt. Ty już pytasz o to co po zapoznawczym spotkaniu. 

Wtedy zawsze jestem z moim przyjacielem, nigdy sama, bo nie chcę.  Obecnie nowy kochanek ma być nowym dodatkiem do naszego układu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...