Skocz do zawartości
666moon

Jakie są Wasze najlepsze produkcje

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o studio ,np MarcDorcel i dlaczego?czy oglądacie ze swoimi Hotkami filmy ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czeskie wydają się naturalne w porównaniu z franc. Dorcel czy USA Hustler.Niemieckie też dużo realnych amatorskich par.Moja lubi jednak franc .Dorcel cuckold romantyczne...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, 666moon pisze:

Czeskie wydają się naturalne w porównaniu z franc. Dorcel czy USA Hustler.Niemieckie też dużo realnych amatorskich par

Właśnie dlatego o nich wspomniałem:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ostatnim czasie na VOD oglądałem sporo pozycji Dorcela. Przyznam, że wolę europejskie produkcje od np amerykańskich typu Brazzers. 
Wybieram Dorcel ponieważ aktorzy, którzy tam występują wyglądają bardziej naturalnie niż sylikonowe lale zza wielkiej wody. Poza tym sama tematyka w produkcjach Dorcel jest bliżej moich zainteresowań - mam na myśli swingers, wife swap, trójkąty itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, dr.Lecter pisze:

Ja w ostatnim czasie na VOD oglądałem sporo pozycji Dorcela. Przyznam, że wolę europejskie produkcje od np amerykańskich typu Brazzers. 
Wybieram Dorcel ponieważ aktorzy, którzy tam występują wyglądają bardziej naturalnie niż sylikonowe lale zza wielkiej wody. Poza tym sama tematyka w produkcjach Dorcel jest bliżej moich zainteresowań - mam na myśli swingers, wife swap, trójkąty itp.

Gdzie można znaleźć takie VOD?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie można znaleźć tego nie wiem. Ja korzystam z oferty VOD w telewizji kablowej Play (dawniej UPC).

Dawniej miałem wykupiony pakiet Xotix dzięki dzięki któremu miałem dostęp do kilkudziesięciu filmów, które zmieniały się albo w tygodniowych albo w miesięcznych odstępach (już nie pamiętam dokładnie jak to było).

Po przejęciu UPC przez Play nie ma już pakietu Xotix, ale można odpłatnie "wypożyczać" sobie filmy w rama VOD w kwocie od 14 od 18 zł.

Fajnie się ogląda te filmy ponieważ, raz, że lecą na duuużym telewizorze w salonie a dwa, że wszystkie są w jakości HD/4K.

Nie wiem czy na innych platformach jest możliwość oglądania filmów dla dorosłych.

Można też oglądać filmy Dorcela poprzez stronę https://www.dorcelclub.com/en/ - niestety też odpłatnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...