Skocz do zawartości
666moon

Ukryta kamera lub nie -relacje cuckold online

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiam z Hotkami ,Rogaczami i Bullami.Często słyszę że Rogacz nie może brać udziału w spotkaniu,co sądzicie o relacji w takim przypadku przez kamerkę .?oczywiście zainteresowani powinni o tym wiedzieć.

7b2b84b68db10f65987dabe48798c791.12.jpg

12.jpg

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem czy jest sens zakładać o tym temat ...jeżeli zainteresowanym to pasuje nagrywają jeżeli nie pasuje to nie nagrywają...koniec tematu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, 666moon pisze:

Często słyszę że Rogacz nie może brać udziału w spotkaniu,co sądzicie o relacji w takim przypadku przez kamerkę .?

7b2b84b68db10f65987dabe48798c791.12.jpg

12.jpg

W takich przypadkach kamera jest świetnym rozwiązaniem, ponieważ relacja na żywo potęguje doznania:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Robal pisze:

Ja wiem czy jest sens zakładać o tym temat ...jeżeli zainteresowanym to pasuje nagrywają jeżeli nie pasuje to nie nagrywają...koniec tematu!

Może nie ma sensu wchodzić na forum skoro wszystko wiesz i wszystko Ci pasuje;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, 666moon pisze:

Może nie ma sensu wchodzić na forum skoro wszystko wiesz i wszystko Ci pasuje;) 

A gdzie jest napisane że wszystko wiem...temat odnośnie fotografii i nagrywania spotkań był na tym forum wałkowany wielokrotnie w wielu wątkach... Nie wiem czy jest potrzeba zakładania kolejnego wątku ale wiem że zawsze sprowadza się do jedynego wniosku...jeżeli wszystkim pasuje to nagrywają, jeżeli nie chcą nie nagrywają...innych opcji chyba się nie da znaleźć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Robal pisze:

A gdzie jest napisane że wszystko wiem...temat odnośnie fotografii i nagrywania spotkań był na tym forum wałkowany wielokrotnie w wielu wątkach... Nie wiem czy jest potrzeba zakładania kolejnego wątku ale wiem że zawsze sprowadza się do jedynego wniosku...jeżeli wszystkim pasuje to nagrywają, jeżeli nie chcą nie nagrywają...innych opcji chyba się nie da znaleźć.

To podobnie jak z tym, że jeśli dane osoby lubią na siebie siusiać to siusiają a jak nie chcą i nie lubią to nie siusiają. Jaki sens zatem istnienia takich forów? A już Twoja obecność na nich jest mocno niezrozumiała... 🤔

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, adidas pisze:

To podobnie jak z tym, że jeśli dane osoby lubią na siebie siusiać to siusiają a jak nie chcą i nie lubią to nie siusiają. Jaki sens zatem istnienia takich forów? A już Twoja obecność na nich jest mocno niezrozumiała... 🤔

Ja nie neguję sensu istnienia jakiegokolwiek z forum poza tym ze podejmowane są tematy w których jest jedyna opcja wyboru bądź dwie, jak w tym przypadku.

Własne upodobania w tematach gdzie ile ludzi tyle opinii to co innego ale gdzie wybór jest oczywisty jak w tym przypadku to właśnie ten powód dla którego nie widzę potrzeby zakładania takiego tematu.

Jakakolwiek dusykusja nie zwiększy możliwości wyboru to ten i tak finalnie będzie między dwoma opcjami, nagrywać albo nie.

Tyle w tym temacie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...