Skocz do zawartości
Naiwny

Załamani, czyli jak poznać?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim 😘

Tak jak w temacie, jesteśmy załamani chęcią poznania kogoś.. Poznaliśmy wiele par on-line które z rozmowy przez internet wydawały się super, ale jak chcieliśmy się umówić na kawę zapoznawczą to dupa, a to nie przyszli, a to zamilkli a to kot rodzi albo cholera wie co ... Moja khotka już zaczyna snuć teorie że to jej wina bo (niby) jest mało atrakcyjna itd... Jak sobie z tym radzicie?

Po wielu historiach wychodzi, że pewniej i z mniejszym zaangażowaniem czasu i środków, jest iść do klubu swingierskiego...

Pozdrawiamy 

• Przytulam 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie iść jak najbardziej do klubu, możecie szukać aż znajdziecie, możecie korzystać z miejsc takich jak to forum gdzie funkcjonuje system "ocen" użytkowników pozwalający określić ich "realność" lub pojechać na zlot i jednocześnie poznać niezobowiązująco kilkanaście fajnych par... Możliwości jest całkiem dużo

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani wydaje się być przeurocza - na pewno nie jest problemem mała atrakcyjność fizyczna. A umysł? Nie znam, nie będę się wypowiadać - ale w przypadku podobnych do mnie facetów ma znaczenie olbrzymie. :) Jestem przekonany, że w końcu traficie na sensownego faceta 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.10.2024 o 18:27, Naiwny pisze:

Moja khotka już zaczyna snuć teorie że to jej wina bo (niby) jest mało atrakcyjna itd... Jak sobie z tym radzicie?

Naturalny odruch kobiety po takich sytuacjach.

W dniu 7.10.2024 o 18:27, Naiwny pisze:

Poznaliśmy wiele par on-line które z rozmowy przez internet wydawały się super, ale jak chcieliśmy się umówić na kawę zapoznawczą to dupa, a to nie przyszli, a to zamilkli a to kot rodzi albo cholera wie co ...

Nie macie pewności, że to były pary. Często mężczyźni udają pary, by móc sobie pofantazjować z piękną kobietą internetowo.

Jak sobie z tym radzę?

Nie przejmuję się tym i rozmowy internetowe ograniczam do minimum naciskając na szybkie pierwsze poznanie w realu. Tylko to daje jako taki obraz sytuacji, a przy tym mam wiele dodatkowych fajnych emocji typu pierwszych randek.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...