Skocz do zawartości
Pulki

Wielkość interesu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :)

Pytanie do naszych Pań, na ile istotny jest dla was wielkość penisa u faceta? 
myśle tu zarówno o doświadczeniach emocjonalnych - czyli na ile was to podnieca, podoba się wizualnie, ekscytuje.

Ale także praktycznych :) Przy jakim rozmiarze łatwiej wam osiągnąć orgazm i jest większa przyjemność z samej penetracji. Czy tutaj większe znaczenie ma obwód czy długość? 

i czy te standardowe 15 cm wystarcza, czy jednak do naprawdę dużej satysfakcji potrzebujecie czegoś większego i czy zawsze tak było, czy może wraz z wiekiem i doświadczeniem coś się tutaj zmieniło? 

a może nie jest to aż tak ważne? 

nie mogłem konkretnie tego tematu znaleźć na forum wiec poruszam go teraz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Pulki pisze:

Hej :)

myśle tu zarówno o doświadczeniach emocjonalnych - czyli na ile was to podnieca, podoba się wizualnie, ekscytuje.

Ale także praktycznych :) Przy jakim rozmiarze łatwiej wam osiągnąć orgazm i jest większa przyjemność z samej penetracji. Czy tutaj większe znaczenie ma obwód czy długość? 

i czy te standardowe 15 cm wystarcza, czy jednak do naprawdę dużej satysfakcji potrzebujecie czegoś większego i czy zawsze tak było, czy może wraz z wiekiem i doświadczeniem coś się tutaj zmieniło? 

a może nie jest to aż tak ważne? 

nie mogłem konkretnie tego tematu znaleźć na forum wiec poruszam go teraz :)

To nie szukaj tylko tu a znajdziesz odpowiedź 😩

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Emotion seeker pisze:

To nie szukaj tylko tu a znajdziesz odpowiedź 😩

Ale po co mam szukać gdzies indziej skoro po to jest to forum, żeby rozmawiać? Jakbym chciał szukać gdzieś indziej to bym sobie szukał, ale jestem ciekawy doswiadczeń kobiet stąd.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.10.2024 o 11:59, Pulki pisze:

myśl tu zarówno o doświadczeniach emocjonalnych - czyli na ile was to podnieca, podoba się wizualnie, ekscytuje.

Mam swój określony kształt, który mnie bardziej kręci, ekscytuje, ale nie będę tu go opisywać.

Wielkość penisa ma dla mnie znaczenie, ale nie tak jak większość mężczyzn ma wyobrażenie o kobiecych potrzebach. 

Wolę nie za długi i nie za "gruby". Taki średniak jest dla mnie w sam raz, bo mogę go "wszelako wykorzystać". Taki "średniak" może dać mi mega orgazmy i te pochwowe i te analne. Za długi to w moim przypadku porażka - rezygnuję z zabawy. Zbyt "grubym" albo rezygnuję, albo sama prowadzę zabawę, by nie poczuć dyskomfortu.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.10.2024 o 23:58, Dragonfly pisze:

Mam swój określony kształt, który mnie bardziej kręci, ekscytuje, ale nie będę tu go opisywać.

Wielkość penisa ma dla mnie znaczenie, ale nie tak jak większość mężczyzn ma wyobrażenie o kobiecych potrzebach. 

Wolę nie za długi i nie za "gruby". Taki średniak jest dla mnie w sam raz, bo mogę go "wszelako wykorzystać". Taki "średniak" może dać mi mega orgazmy i te pochwowe i te analne. Za długi to w moim przypadku porażka - rezygnuję z zabawy. Zbyt "grubym" albo rezygnuję, albo sama prowadzę zabawę, by nie poczuć dyskomfortu.

Ile cm ma opisywany przez Ciebie "średniak" ?  Oczywiście w dużym przybliżeniu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę opisać to ze swojej perspektywy jako facet kobiety której przeszkadza... moja wielkość, mam lekko grubszego i w okolicach 20cm. Mieliśmy dwa układy 2M+1K w tym jedną dłuższą relację.  
Moja żona z kochankiem z dłuższej relacji, gdzie kochanek miał około 15-16cm, potrafiła się dosłownie pieprzyć bez opamiętania w każdej możliwej pozycji, ujeżdżając go, maksymalnie się wypinając, dosłownie na wszelkie pozycje, gdzie nasz seks jest taki, że muszę w każdej pozycji uważać żeby za mocno nie dopchnąć bo żona poczuje ból. 

W ch*j frustrujące to jest.     

• Lubię 6
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.10.2024 o 23:58, Dragonfly pisze:

Taki średniak jest dla mnie w sam raz

55 minut temu, Parka9091 pisze:

kobiety której przeszkadza... moja wielkość

Zgodnie z rozkładem Gaussa większość męskich przyrodzeń oscyluje wokół średniej (13-16cm) i do takiej średniej dostosowane są rozmiary kobiecej pochwy.  Zbyt mały penis nie wypełni właściwie pochwy, a zbyt duży spowoduje ból. Dlatego też warto być takim średniakiem. Wiem, że oczywistości wypisuję, ale niektórzy napalają się na takie duże penisy, a potem następuje rozczarowanie...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Parka9091 pisze:

Ja mogę opisać to ze swojej perspektywy jako facet kobiety której przeszkadza... moja wielkość, mam lekko grubszego i w okolicach 20cm. Mieliśmy dwa układy 2M+1K w tym jedną dłuższą relację.  
Moja żona z kochankiem z dłuższej relacji, gdzie kochanek miał około 15-16cm, potrafiła się dosłownie pieprzyć bez opamiętania w każdej możliwej pozycji, ujeżdżając go, maksymalnie się wypinając, dosłownie na wszelkie pozycje, gdzie nasz seks jest taki, że muszę w każdej pozycji uważać żeby za mocno nie dopchnąć bo żona poczuje ból. 

W ch*j frustrujące to jest.     

Mnie nigdy żadna z partnerek nie powiedziała, że mam za małego.

Ale, że mam za dużego też nie.😶

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Pavel pisze:

do takiej średniej dostosowane są rozmiary kobiecej pochwy

Miałem takie szczęście, że jedna partnerka miała bardzo płytką, a następna bardzo głęboką, aż pani ginekolog się mocno zdziwiła. Powiedziała, że takiej głębokiej jeszcze nie widziała. Ale osobiście nigdy nie myślałem poważniej o dopasowywaniu się pod tym względem. Co ciekawe, pare partnerek powiedziało mi, że nie chciały by bardzo dużego, obawiały by się bólu, dyskomfortu, jakiś urazów, tak że zapotrzebowanie na "bardzo" duże członki jest głównie w męskich głowach ;)  Zdecydowana większość kobiet nie lubi rozpychania cipek. Ale może lepiej, jak same zainteresowane się wypowiedzą na ten temat.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...