Skocz do zawartości
Duszek Gusia

Czy opowiadacie o poprzednich zwiazkach?

Rekomendowane odpowiedzi

U nas nie da rady, nie mieliśmy partnerów przed sobą . Jesteśmy razem już od szkoły podstawowej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek harny6

Rozmowa o poprzednich facetach mojej partnerki, stała się dla nas początkiem fantazji na temat cuckold. Początkowo nie chciała mi o nich opowiadać, jednak kiedy w łóżku wyznałem jej, jak to na mnie działa, gdy wyobrażam ją sobie z innym mężczyzną, to nie szczędziła mi szczegółów z gorących wspomnień ze swoimi byłymi. Ją chyba tez to kręciło, bo w momencie zrobiła się cała mokra. Dlatego sądzę, że opowiadanie sobie o byłych partnerach to bardzo indywidualna sprawa - jednych nakręca (i to jak bardzo! :) ), a u innych może wzbudzać niepotrzebną zazdrość. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nella

Ja nie rozmawiam z mezem o moich bylych partnerach, chyba zadne z nas nigdy sie tym nie interesowało. Zdecydowanie wole mu opowiadać o tym, co bede robic z nastepnymi.  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka jest bardzo oszczędna w zwierzeniach... a szkoda. Ostatnio w czasie seksu zapytała sama o moje byłe...

więc wreszcie był pretekst do wypytywanie o jej chłopców.

bardzo kręcące

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...