Skocz do zawartości
Duszek Gusia

Czy opowiadacie o poprzednich zwiazkach?

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie, częste lub natarczywe pytania o byłych mogą świadczyć o niskiej samoocenie pytającej/pytającego. No bo jeśli ktoś ma normalną samoocenę, to co go obchodzi jak mi było z innymi? Gdyby mi było z innymi lepiej, to byłbym z nimi - to przecież naturalne.

Nie pytam o przeszłość, nie opowiadam. Chyba że rozmowa jest luxna, humorystyczna, w stylu "najśmieszniejsze rzeczy, które przydarzyłys ię w trakcie seksu". Mogę wtedy smiać się do rozpuku słuchając historii w stylu "rozbił mi się na głowie słoik z dżemem, który spadł z półki bo tak trzęśliśmy altanką";-) I opowiedzieć jakieś swoje zabawne historie. Ale to jedyna sytuacja, w której mogę sobie wyobrazić sens opowiadania o przeszłości;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest idealne do przygód cuckold... oczywiście że tak... moja dziewczyna miała przede mną trzech i ciągle mi o tym w łóżku opowiada co z nią robili, imiona, jak... i oczywiście to że mam najmniejszego czyli ja jako czwarty to najmniejszy penis.... dochodze wtedy szybko.... jak mnie tak poniży

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakos specjalnie nikogo nie wypytuję. Tym bardziej o seks, jak było, a co robiliscie, a nie obchodzi mnie to :)

Jesli ktos mnie pyta o zwiazek, czemu sie rozstalismy, jaki był - odpowiem. Nic do ukrycia nie mam.

Ale o seksie mowic nie lubie, moze dlatego ze nie byloby specjalnie o czym :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie tak. Opowiedziałem żonie o wszystkich moich związkach a ona o wszystkich swoich - nie mamy z tym problemu. Czasami wyciągamy to nawet podczas sexu i nas to zdecydowanie kręci - wspomnienia zbliżeń z innymi partnerami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie pytam.

No chyba że znajdę jakąś otwartą kobietę i opowiada mi o jakiś większych atrakcjach typu trójkąt, druga kobieta jakieś inne zabawy.

Mogę wtedy pociągnąć temat.

Czy mnie pytają? Jeżeli tak to raczej o miłości albo ile dziewczyn/kobiet było zakochanych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Marquess

Ja kiedyś wypytywałem swoją żonę, bo nie ukrywam, że mnie to podniecało. Opowieści ciekawe, szczególnie że moja pani przede mną była 2 lata na obczyźnie i zaliczyła sporo kolesi z różnych rejonów świata :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo podnieca gdy żona opowiada mi jak zabawiała się przed jak i w czasie naszego związku.

Starczy mały szczegół jedno słowo, a kutas jest gotowy do działania.

Po pierwszym razie gdy mi opwiedziała chodziłęm nakręcony przez misiąc, a może nawet dłużej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas był to chyba najważniejszy czynnik, który zaprowadził nas do cuckoldu.

Podczas takich opowieści zdaliśmy sobie sprawę, że wyobrażenie sobie seksu z kimś innym nas baaardzo podnieca.

Teraz też często opowiadamy, i wtedy zazwyczaj dopisujemy do tego różne fantazje, inne zakończenia.... coraz bardziej pikantne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

..... kurcze ja to gadam jak nakręcona bo sprawia mi to przyjemność i jest kartą przetargową , sama czasami też wypytywałam, ale to było na początku, zresztą mam kontakt ze swoimi byłymi i sprawia mi to przyjemność , (no ale to zbyt skomplikowane .... aby się rozwodzić na ten temat ..... pewien rodzaj wyrachowania i bezwzględności, kawał małpy zemnie....., no ale co poradzić zawsze taka byłam i jestem . )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...