Skocz do zawartości
Duszek Gusia

Czy opowiadacie o poprzednich zwiazkach?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli Twój mąż prosi cie o takie relacje to na Twoim miejscu nie miał bym oporów. Mogą to być dla niego przyjemne dla uszu opowiadania szczególnie jeśli jest rogaczem. Ranić mogą tylko te opowiadania, które opowiadała byś wbrew jego woli. Ale jeśli chce to nie ma co sie zastanawiać. Szczególnie, że to przeszłość, którą ma każdy człowiek i tak to trzeba odbierać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie nie opowiadam nawet jeśli o coś zapyta, bo wiem, że prędzej czy później będzie miał o to do mnie pretensje. Ja też nie pytam i nie lubię słuchać o byłych. Na sam dźwięk ich imion się wkurzam;) Zazdośnica ze mnie:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma nic złego w mówieniu o poprzednich związkach, pod jednym warunkiem. Nie pytany, nie opowiadam. Zapytany, jestem skłonny odpowiedzieć zwięźle, na zadane pytanie. Milczenie na siłę, tworzy niepotrzebną otoczkę ciekawości, wokół byłego partnera i może nawet wywołać zazdrość. Bo: skoro nie mówi choć pytam, to może coś jeszcze ją, jego boli. Może jeszcze coś czuje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie nie mam z tym problemu ani w jedną, ani w druga stronę. Chętnie opowiem i chętnie posłucham pod warunkiem, że obydwie strony mają na to ochotę. Pewnie Jury zaraz wybuchnie śmiechem sugerując, że jestem chorobliwie zazdrosna i nie potrafię słuchać o byłych, ale ja to skwituję od razu potwierdzając to, co wcześniej napisał. Najważniejsze, że jesteśmy ze sobą szczęśliwi. To, co było kiedyś, na dzień dzisiejszy ma tylko taki wpływ, że nas to w jakiś sposób ukształtowało. Im więcej szczerości tym łatwiej o realizację pragnień.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślimy nieco innymi kategoriami niż statystyczny Nowak, więc łatwiej, jak sądzę, przejść nam nad tym do porządku dziennego.

Ja widziałam sytuacje, gdy po wzajemnym wypytaniu się o poprzednie związki ludzie zaczynali się wzajemnie zadręczać zazdrością o przeszłość. Brrrrrrrrr... okropne!

Ja nie opowiadam również dlatego, że nie chciałabym, by eks opowiadali o mnie. To było nasze i nikogo innego. Skończyło się, ale szanuję to, co przeżyliśmy. Byłoby mi miło gdyby byli też tak do tego podchodzili.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"byli" to część naszego życia, pewne doświadczenia i trudno było by mi założyć że ktoś o mnie nie rozmawiał, uważam ze tak się nie da.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Da się.

A jeśli nie da się zupełnie, to przynajmniej nie chciałabym by to były jakieś rozbudowane, szczegółowe opowieści. Niech to będą jakieś tylko napomknięcia wynikające ze zwykłej, codziennej rozmowy, takie drobiazgi. :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...takie drobiazgi. :klaszcze:

u la la...

to własnie te drobiazgi mają wyjątkową moc obrazotwórczą w naszych umysłach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy czego dotyczą. :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

drobiazg is drobiazg, czego by nie dotyczył....

wypowiedziany w odpowieni sposób potrafi urosnąć do niewyobrażalnie dużych rozmiarów

to prawie jak ziarenkiem... wystarczy malutkie żeby pięknie rozkwitło :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...