Skocz do zawartości
Duszek Gusia

Czy opowiadacie o poprzednich zwiazkach?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Gusia

Czy rogacz pyta was o poprzednie zwiazki i sex z bylymi? Opowiadacie mu? A moze nie chcecie go zranic?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, bo po co? Oczywiście czasem coś wyjdzie w czasie rozmowy w naturalny sposób, ale jakaś forma "spowiedzi" :evil: mnie nie interesuje.

Ja nie wypytuję, on nie wypytuje. I tak jest dobrze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dankaaa

Mój mąż wypytał mnie kiedyś o wszystkich moich partnerów, a nawet chciał wiedzieć co dokładnie z nimi robiłam i nie miałam problemu aby mówić mu o tym. Ale nie będę też ukrywała, że potem mieliśmy przez to kilka poważnych sprzeczek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mr. Big

Uważam ze takie opowieści mogą być świetnym zapłonem do rozpoczęcia przygody z cuckoldem. Pewnie Gusi o to chodziło. Wspomnieć kilka razy ze wcześniej był wspaniały i ostry seks a tu teraz taka klapa. Ze się tęskni za prawdziwym pełnowymiarowym mężczyzna. Nie można jednak zapomnieć zęby wspomnieć o miłości i ze w innych aspektach jest to wspaniały zwiazek ale jednak tęsknisz za prawdziwym......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm. A może po prostu wizualizacja swojej kobiety z innymi może sprawić że cuckold zaskoczy. A były jest naturalnym przykładem zwykle :evil: Nie musi być do tego złego seksu, ani niepełnowymiarowego mężczyzny :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Gusia

Mnie czesto maz wypytuje, ale czasem jest mi glupio przed nim przyznac sie do niektorych przygod. Czasem tez nie chce go zranic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego odpowiedzi miał by zranić, to było kiedyś wcześniej no i nie miało się na to wpływu. Myślę że ważniejsze jest to że teraz jest się razem i jest szansa i czas na to by realizować najdziksze pomysły. Ja czasami pytam a odpowiedzi jakie by nie były mnie łechcą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mąż wie chyba wszystko o moich byłych :) nie to żebym się spowiadała, poprostu dużo rozmawiamy o seksie i fantazjach :)

Jeśli tylko nie wychwala się byłego pod niebiosa i nie miesza obecnego partnera/męża z błotem to myślę, że takie rozmowy mogą być bardzo podniecające :D no chyba, że partner takiego poniżania właśnie chce :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek anum

ona:Ciekawy temat...ale ja nie doświadczyłam ani pytań ,ani nie pytałam....z czym się to wiąże? chyba nie mamy takich potrzeb lub jeszcze nie uwidoczniły się...ale opowiadanie fantazji tak.Te jednak do tego tematu nie należą.

Czy miałabym kłopot z opowiadaniem co było kiedyś? też chyba nie, bo nie było tego wiele.(to z mojej strony)i nic ekscytującego. Zresztą u mnie był kilkuletni post(tak się ułożyło ,ale też nie chciałam byc z kimś tylko po to żeby być)...aż w końcu pojawił się "ten" właściwy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...