Skocz do zawartości
Parka2020

Szukam opowiadania

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam opowiadania. Było ono opisane kilka lat temu, może 4-5. Młoda para wybrała się na mazury na urlop. Hotka zdradzała rogacza na pewno z właścicielem gdzie łączyła ich fajna relacja pomimo różnicy wieku. Na pewno był jednorazowa przygoda z jakimś chłopakiem. I było też że obsługiwała kilku facetów na jakiejś imprezie ale piła dużo alkoholu i dali jej narkotyki i ją ostro wykorzystali chociaż nie chciała. Przeszukałem wszystkie strony i nie znalazłem więc albo źle szukałem albo znikło całkiem z forum 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zostało usunięte bo też go szukałem. Z tego co pamiętam miało nazwę wypoczynek na Mazurach, ale mogę się mylić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Szukam opowiadania. Czytałem je już naprawdę dawno. Było spisane w postaci rozmowy męża z żoną.  Mąż podejrzewa żonę o zdradę i wypytuje ją co robiła. Ona kluczy i kręci, denertuje się, zasłania niepamięcią, ale zaczyna przyznawać że ktoś ją dotykał, że całował, że może coś więcej. Niesamowicie podniecające dialogi. Niestety nie pamiętam więcej na ten temat ani nawet gdzie to czytałem ... Może ktoś kojarzy ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie też szukałem wczoraj jednego opowiadania - pisane z perspektywy rogacza, opowiadało o tym jak z dziewczyną  wynajmowali pokój za granicą a ona zaczyna przyprawiać mu rogi z gospodarzem domu i jego kolegami. Było dosyc długie ale całkiem fajnie napisane. 

wygląda na to że zniknęło z tego forum. nie sądziłem że stąd w ogóle coś znika. ktoś wie dlaczego zostało usunięte?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Roman_K. pisze:

o tym jak z dziewczyną  wynajmowali pokój za granicą a ona zaczyna przyprawiać mu rogi z gospodarzem domu i jego kolegami.

Coś podobnego czytałem o parce mieszkającej u gospodarzy prowadzących zajazd. Ale ona nie do końca chciała. Kiedy gospodarz się do niej dobierał, poszła na skargę do jego żony. Ta ją natomiast spoliczkowała i zagroziła że oboje z mężem stracą pracę i zostaną dachu nad głową. Tak ona zaczęła oddawać się gospodarzowi i innym ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...