Skocz do zawartości
krzysieks

Dzisiaj mój szczęśliwy dzień

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że piątek trzynastego to mój szczęśliwy dzień.

Pierwszy raz żona wyszła na spotkanie. Jestem mega podniecony bo dawno o tym marzyłem. Brałem udział w przygotowaniach do spotkania - golenie cipki, wybór bielizny i ubrania. Ale ekstra !

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Miki

No no, gratuluję, jakby się odezwała i coś napisała to melduj na bieżąco :evil:

Powodzenia życzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem tylko że na razie że jest już na miejscu. Macie jakieś podpowiedzi jak się zachować po jej powrocie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Miki

Przytulić i zapewnić o swojej miłości , to bardzo ważne.

A że tak zapytam to spotkanie to tylko zapoznawcze czy coś bardziej konkretnego ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Miki

No to super, mam nadzieję, że partenrka nie zapomni w jakiś chociaż delikatny sposób udokumentować owo spotkanie :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na udokumentowanie chyba nie mam co liczyć bo kochanek nie wie o naszym spisku.Może chociaż na majteczkach będą jakieś ślady tego co przeżyła bo dobraliśmy specjalnie takie majteczki, żeby nie musiała ich zdejmować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Miki

Dobre i to :evil: Na którą planowany powrót? Są szanse na relację ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ciekawe :evil: opisz jak wroci co tam wyrabiali : P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki za powodzenie tego przedsięwzięcia i czekam na relację.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...