Skocz do zawartości
adidas

Jeden stały czy może dwóch?

Rekomendowane odpowiedzi

@Pavel właśnie o to mi chodziło w tym co napisałem. W tym wszystkim trzeba wiedzieć gdzie jest ten właściwy "port". Wiem z doświadczenia bo znam osobiście pary co "zabawę" zaczęły i właściwy związek poszedł w gruzy. Dotyczyło to zarówno kobiet jak i mężczyzn. W momencie otwarcia związku (swing, cuck czy inne) to był test na owy.

@Parazklasa40+ i to jest to. Podobnie mieliśmy i mamy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W każdej konfiguracji należy pamiętać, w jakim celu ona jest. Zwykle ma ona być urozmaiceniem związku i dawać każdej ze stron moc doznań potwierdzających słuszność decyzji i umacniać ten związek. Kochanek jest dla dostarczania nowych innych doznań. Rogacz oddaje Hotkę, Hotka oddaje ciało ale serce dalej zostaje przy rogaczu. 

Idąc tym tokiem uważam, że 2 kochanków równolegle to lepsze rozwiązanie:

+jak jeden nie może to może drugi może, 

+każdy dostarcza innych doznań, inny dotyk, inna intensywność itp, 

+zawsze można spotkać się z dwoma na raz i wtedy (jak będą współpracować a nie rywalizować) dostarczą jeszcze innych wrażeń. 

W takiej sytuacji warto być szczerym z oboma i informować, że chcecie z oboma trzymać kontakt i jasno przedstawić swoje argumenty za taką relacją. Zawsze to Wy powinniście decydować z kim i w jaki sposób chcecie nawiązać kontakt a jak komuś nie odpowiadają Wasze zasady to warto szukać dalej aby każda ze stron czerpała z takiej znajomości jak najwięcej. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.11.2024 o 10:54, mywyoni1984 pisze:

W każdej konfiguracji należy pamiętać, w jakim celu ona jest. Zwykle ma ona być urozmaiceniem związku i dawać każdej ze stron moc doznań potwierdzających słuszność decyzji i umacniać ten związek. Kochanek jest dla dostarczania nowych innych doznań. Rogacz oddaje Hotkę, Hotka oddaje ciało ale serce dalej zostaje przy rogaczu. 

Idąc tym tokiem uważam, że 2 kochanków równolegle to lepsze rozwiązanie:

+jak jeden nie może to może drugi może, 

+każdy dostarcza innych doznań, inny dotyk, inna intensywność itp, 

+zawsze można spotkać się z dwoma na raz i wtedy (jak będą współpracować a nie rywalizować) dostarczą jeszcze innych wrażeń. 

W takiej sytuacji warto być szczerym z oboma i informować, że chcecie z oboma trzymać kontakt i jasno przedstawić swoje argumenty za taką relacją. Zawsze to Wy powinniście decydować z kim i w jaki sposób chcecie nawiązać kontakt a jak komuś nie odpowiadają Wasze zasady to warto szukać dalej aby każda ze stron czerpała z takiej znajomości jak najwięcej. 

Myślę po prostu nad tym bo ona chyba nie potrafi w ogóle bez żadnego zaangażowania w to iść. W każdym jej flircie czy to z jednym czy z drugim szybko skraca dystans i przechodzi do czułych słówek, buziaczków itp. Więc co będzie gdy już to się zmaterializuje? Tym bardziej, że przynajmniej jeden z nich woli spotkania beze mnie ( przynajmniej na początku ). Choć niewątpliwym plusem jest to, że tak jeden jaki i drugi to żonaci goście i mam nadzieję, że przynajmniej oni zachowają rozsądek 😛

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, adidas pisze:

ona chyba nie potrafi w ogóle bez żadnego zaangażowania w to iść

Mało kto umie ;)

Wibrator umie.

Sex lalka umie.

Prostytutka (chyba) umie.

Między mechanicznym seksem a zakochaniem jest jeszcze mnóstwo stanów pomiędzy... I tam gdzieś wpisane są i buziaczki, i czułe słówka 😊

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, adidas pisze:

Myślę po prostu nad tym bo ona chyba nie potrafi w ogóle bez żadnego zaangażowania w to iść. W każdym jej flircie czy to z jednym czy z drugim szybko skraca dystans i przechodzi do czułych słówek, buziaczków itp. Więc co będzie gdy już to się zmaterializuje? Tym bardziej, że przynajmniej jeden z nich woli spotkania beze mnie ( przynajmniej na początku ). Choć niewątpliwym plusem jest to, że tak jeden jaki i drugi to żonaci goście i mam nadzieję, że przynajmniej oni zachowają rozsądek 😛

Czułe słówka, całowanie buziaki itp to normalna rzecz i okazywanie bliskości i zainteresowania. Wolisz żeby zamiast tego od razu się wypięła? 

Wszystko zależy od potrzeb i tego co kogo kręci. Każdy chyba potrzebuje różnych form bliskości w takiej relacji a nie tylko mechaniczne włóż wyjmij powtórzone x razy. Gdyby tylko to wystarczało to nikt nie kłopotałby się z szukaniem odpowiednich osób a szukanie skupione było na wydajności baterii. 

Co do spotkań bez Twojej obecności to też bierz pod uwagę stres pozostałych uczestników. Nie każdy potrafi stanąć na wysokości zadania gdy jest ktoś jeszcze, kto obserwuje a na dodatek jest to mąż kobiety, z którą się bawię. Partnerka też może być zestresowana trochę Twoją obecnością i ograniczać się bo z kochankiem idzie na wszystko bo ma inne podejście, wymiary, sposób, a z Tobą nie do końca i boi się reakcji na takie zachowanie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, adidas pisze:

W każdym jej flircie czy to z jednym czy z drugim szybko skraca dystans i przechodzi do czułych słówek, buziaczków itp. Więc co będzie gdy już to się zmaterializuje?

…a widzisz i znowu wracamy do tego że każdy ma prawo przeżywać te emocje na swój sposób i wpisywanie się w czyjeś oczekiwania poprostu Wam nie wyjdzie, tak samo jak Twoje oczekiwania od partnerki mogą rozminąć się kompletnie z tym jak ona odbiera relacje ZK/CK. Z drugiej strony nie dziwię się Twojej partnerce  bo u nas jest dokładnie tak samo w spotkaniach z kochankiem, dużo czułości, pocałunki, dużo namiętności. To daje kobiecie poczucie bycia traktowaną podmiotowo a nie przedmiotowo, mi też daje komfort że wróci do mnie cała i nie poraniona emocjonalnie! U nas hotka określa się bardzo jasno…w relacji z kochankiem chce być wyborem a nie opcją, chce być traktowana jak jedyna kobieta na świecie a nie jedna z wielu. My przed pierwszym spotkaniem ustaliliśmy jedną zasadę której się trzymamy do dzisiaj, bawimy się tak jakby nie miało być jutra. Młodsi i piękniejsi nie będziemy, szczęśliwsi owszem!

@Emotion seeker dzięki za dobre słowo :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...